FS 22 vs FS 25

Hocam FS 22 ya da FS 25 alacağım. Arada çok uçuk fiyat farkı var.1.000 TL FS 15 bu fiyata değer mi onu öğrenmek istiyorum.

Hocam gamepass aracılığı ile ikisini de oynadım. FS25 için konuşmam gerekirse. Sistemim çok yüksek bir sistem değil fakat düşük de değil. Şuanda 1080p de dlss ile ultra ayarlarda 100 fps altı oynadığım oyun yok denecek kadar azdır fakat bu oyunda nedense abartı düşük bir fps sorunu yaşadım. Biraz daha düşük sistem kullanan arkadaşım oyunu oynayamadı bile. Hadi fps düşük dert değil de o kadar çok drop oluyor ki en düşük ayarlarda bile anlayamadım. Ayarları çok kez kurcaladım en düşük en yüksek fsr3 dlss falan ama fps arada yükselse bile droplar ile çakılıyordu yere. He sizin sisteminiz çok yüksek ise fs25 daha iyidir diye düşünüyorum.

FS22'de ise herhangi bir sorun yaşamadım fps konusu ile ilgili. 25'i oynayamadığımdan özellik olarak pek karşılaştıramayacağım.

Ayrıca ikisi de gamepass'te var fakat FS22 kaldırılmak üzere. İstiyorsanız 1 aylık üyelik alıp veya internetteki sitelerde gamepass alıp deneyimleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı