Çözüldü FS 25 belgeler klasörüne dosya oluşturmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
32
Yer
Çorlu/Tekirdağ
Merhaba, Microsoft Store üzerinden Farming Simulator 2025'i indirip oyuna giriş sağlayabiliyorum fakat oyunda oluşturduğum kayıt dosyası belgeler klasöründe gözükmüyor. Haliyle mods klasörüne de erişim sağlayamadığım için oyuna mod kurulumu yapamıyorum. Benzer sorunu yaşayıp çözüme kavuşan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Normalde oyuna giriş yapıp bir adet kayıt yaptıktan sonra oyunun ismiyle buraya klasör oluşması gerekiyor ama ne yaptıysam klasör oluşmuyor.

Çözüm
Merhaba hocam, aynı sorunu ben de yaşadım ve Microsoft Store'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çözüm olarak aşağıdaki dosya yoluna modu RAR dosyası şeklinde attığınızda sorunsuz bir biçimde çalışıyor.

C:\Users\alper\AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_fa8jxm5fj0esw\LocalCache\Local\mods
Merhaba hocam, aynı sorunu ben de yaşadım ve Microsoft Store'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çözüm olarak aşağıdaki dosya yoluna modu RAR dosyası şeklinde attığınızda sorunsuz bir biçimde çalışıyor.

C:\Users\alper\AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_fa8jxm5fj0esw\LocalCache\Local\mods

Çözüm
Aynı sorunu bende yaşıyorum mod değil de save dosyasına ulaşmaya çalışıyorum ama bulamadım o kadar taramama rağmen bir türlü bulamadım save dosyası konumunu bulabilen var mı?

Sağ olun hocam çalışıyor.

Ara tara ara tara adamlar neyin içine sokmuşlar şaka gibi. Çok teşekkürler belgeler klasörüne oluşması gereken şeyler dediğiniz yolda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…