M Mehmet0668 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Merhaba, Farming Simulator 25'te gamepadin titreşim olarak geribildirim göndermesini sağlayabiliriz miyiz? Oyun ayarlarında öyle bir seçenek yok.
Merhaba, Farming Simulator 25'te gamepadin titreşim olarak geribildirim göndermesini sağlayabiliriz miyiz? Oyun ayarlarında öyle bir seçenek yok.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.464 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 Oyunun kendisinde dahili bir titreşim özelliği yoksa sonradan eklenemiyor diye biliyorum. Oyunun yapımcıları oyunu hazırlarken titreşimin nerelerde ve ne düzeyde olacağını programlıyorlar çünkü. Artı 0 Eksi
Oyunun kendisinde dahili bir titreşim özelliği yoksa sonradan eklenemiyor diye biliyorum. Oyunun yapımcıları oyunu hazırlarken titreşimin nerelerde ve ne düzeyde olacağını programlıyorlar çünkü.
7 771722 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 21 Kasım 2024 #3 Mehmet0668 dedi: Merhaba, Farming Simulator 25'te gamepadin titreşim olarak geribildirim göndermesini sağlayabiliriz miyiz? Oyun ayarlarında öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Oyunda özellik olarak yoksa öyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Özellik olarak olsa bile çoğu kolda çalışmıyor belli başlı kollar destekliyor. Artı 0 Eksi
Mehmet0668 dedi: Merhaba, Farming Simulator 25'te gamepadin titreşim olarak geribildirim göndermesini sağlayabiliriz miyiz? Oyun ayarlarında öyle bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Oyunda özellik olarak yoksa öyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Özellik olarak olsa bile çoğu kolda çalışmıyor belli başlı kollar destekliyor.