Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #1 Tohum ekme makinesına nereden tohum dolduracağım? Ve 2. maptayiz.
Çözüm Faraenn 5 Temmuz 2021 Jaavei dedi: Sanırım mağazadan tohum çuvalı almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi çözdüm. O dediğinizi alıp sonra bi yer var oraya gitmemiz gerekmiş. Ve R'ye basılı tutuyoruz.
Jaavei dedi: Sanırım mağazadan tohum çuvalı almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi çözdüm. O dediğinizi alıp sonra bi yer var oraya gitmemiz gerekmiş. Ve R'ye basılı tutuyoruz.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 5 Temmuz 2021 #2 Sanırım mağazadan tohum çuvalı almanız gerek. Artı 1 Eksi
KS KS Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #3 Jaavei dedi: Sanırım mağazadan tohum çuvalı almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi çözdüm. O dediğinizi alıp sonra bi yer var oraya gitmemiz gerekmiş. Ve R'ye basılı tutuyoruz. Artı 0 Eksi Çözüm
Jaavei dedi: Sanırım mağazadan tohum çuvalı almanız gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi çözdüm. O dediğinizi alıp sonra bi yer var oraya gitmemiz gerekmiş. Ve R'ye basılı tutuyoruz.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.006 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 Faraenn dedi: Hocam şimdi çözdüm. O dediğinizi alıp sonra bir yer var oraya gitmemiz gerekmiş. Ve R'ye basılı tutuyoruz. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması çözümü o söyledi sayılır niye kendinizi işaretlediniz? Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Hocam şimdi çözdüm. O dediğinizi alıp sonra bir yer var oraya gitmemiz gerekmiş. Ve R'ye basılı tutuyoruz. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması çözümü o söyledi sayılır niye kendinizi işaretlediniz?
KS KS Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Temmuz 2021 #5 Yeyil dedi: Ayıptır sorması çözümü o söyledi sayılır niye kendinizi işaretlediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kendim bulmuştum. Çözüm sıkıntıysa arkadaşıda işaretlerim. Sorun yok. Artı 0 Eksi
Yeyil dedi: Ayıptır sorması çözümü o söyledi sayılır niye kendinizi işaretlediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten kendim bulmuştum. Çözüm sıkıntıysa arkadaşıda işaretlerim. Sorun yok.