Muhammed Yusuf36 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2021 #1 Yaklaşık 2-3 aydır bu hatayı alıyorum. Hiçbir şey işe yaramadı. PC özellikleri: RAM: 4 GB. İşlemci: 64X (64 Bit) Sürüm: Windows 10 Pro. Epic Games.
Yaklaşık 2-3 aydır bu hatayı alıyorum. Hiçbir şey işe yaramadı. PC özellikleri: RAM: 4 GB. İşlemci: 64X (64 Bit) Sürüm: Windows 10 Pro. Epic Games.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Ocak 2021 #2 Belgelerim > my Games > fs 19 dosyaya gir “shader_cache“ dosyasını sil. Artı -1 Eksi
KS KS Muhammed Yusuf36 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2021 #3 Tek7HackDedi dedi: Belgelerim > my Games > fs 19 dosyaya gir “shader_cache“ dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... İçi boş, Ama sildim. Artı -1 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Belgelerim > my Games > fs 19 dosyaya gir “shader_cache“ dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... İçi boş, Ama sildim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Ocak 2021 #4 Muhammed Yusuf36 dedi: İçi boş, ama sildim. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını sil. Artı 0 Eksi
Muhammed Yusuf36 dedi: İçi boş, ama sildim. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını sil.
KS KS Muhammed Yusuf36 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2021 #5 Tek7HackDedi dedi: Düzeldi mi? Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Düzeldi mi? Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... Hayır.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Ocak 2021 #6 Muhammed Yusuf36 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını silmeyi dene. Artı 0 Eksi
Muhammed Yusuf36 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını silmeyi dene.
KS KS Muhammed Yusuf36 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2021 #7 Tek7HackDedi dedi: Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Denedem ancak aynı Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Düzelmedi ise belgelerim > oyunlarım > "farming Simulator 19" dosyasını silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Denedem ancak aynı
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Ocak 2021 #8 Muhammed Yusuf36 dedi: Denedem ancak aynı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da kileri yapmayı dene. Artı 0 Eksi
Muhammed Yusuf36 dedi: Denedem ancak aynı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da kileri yapmayı dene.
KS KS Muhammed Yusuf36 Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da kileri yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkür Ederim Tek7HackDedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da kileri yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Benim Ekran Kartım İntel Garpich 4400 Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da kileri yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkür Ederim Tek7HackDedi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da kileri yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Benim Ekran Kartım İntel Garpich 4400
M mehmet5100 Yoctopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #10 Muhammed Yusuf36 dedi: Tamam teşekkür Ederim Benim Ekran Kartım Intel Garpich 4400 Genişletmek için tıkla... Videodakini yapınca oldu mu kardeşim? Artı 0 Eksi
Muhammed Yusuf36 dedi: Tamam teşekkür Ederim Benim Ekran Kartım Intel Garpich 4400 Genişletmek için tıkla... Videodakini yapınca oldu mu kardeşim?