Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Farming Simulator 22 çıktığından beri açtığım 3. konu oluyor galiba, bu süreçte farklı sistemler kullandım ama hepsinde aynı sorunu yaşıyorum.
Oyun orijinal, modlu ve modsuz denedim fark eden bir durum yok.
Sistemi aşağıda belirteceğim, oyunu düşük-normal ayarlara aldığım zaman FPS 60-80 aralığına çıkıyor. Sıcaklıklar normal ve işlemci kullanımı %10-15 arasında gezerken ekran kartı %90 üzerinde oluyor ve ani düşüp FPS düşmesi yememe neden oluyor. Oyunu yüksek ya da çok yüksek ayarlara aldığım zaman FPS 60'ın altına iniyor, drop yemiyorum ama bu sefer FPS rahatsız etmeye başlıyor. Ancak sistemimde bir darboğaz olması mümkün değil, ki zaten işlemci kullanımı bu oyunda kolay kolay %30'u geçmiyor.
Oyun M.2 SSD de kurulu.
Oyunun YT testlerine bakıyorum, daha düşük sistemlerde bile bu tarz bir sorun yok.
Bu tarz bir sorun yaşayan ve çözen oldu mu acaba?
Sistem; i5 10400, RX 6400 4 GB, 2x8GB 2666MHz, WD blue SN570 M.2
Oyun orijinal, modlu ve modsuz denedim fark eden bir durum yok.
Sistemi aşağıda belirteceğim, oyunu düşük-normal ayarlara aldığım zaman FPS 60-80 aralığına çıkıyor. Sıcaklıklar normal ve işlemci kullanımı %10-15 arasında gezerken ekran kartı %90 üzerinde oluyor ve ani düşüp FPS düşmesi yememe neden oluyor. Oyunu yüksek ya da çok yüksek ayarlara aldığım zaman FPS 60'ın altına iniyor, drop yemiyorum ama bu sefer FPS rahatsız etmeye başlıyor. Ancak sistemimde bir darboğaz olması mümkün değil, ki zaten işlemci kullanımı bu oyunda kolay kolay %30'u geçmiyor.
Oyun M.2 SSD de kurulu.
Oyunun YT testlerine bakıyorum, daha düşük sistemlerde bile bu tarz bir sorun yok.
Bu tarz bir sorun yaşayan ve çözen oldu mu acaba?
Sistem; i5 10400, RX 6400 4 GB, 2x8GB 2666MHz, WD blue SN570 M.2
Son düzenleyen: Moderatör: