FS22 Rampage Drive RS+ pedal algılamıyor

arescjez

Femtopat
Daha fazla  
FS22 de direksiyon ve V, teste sorun yaşamıyorum fakat iş pedala gelince olmuyor oyun görüyor. Fakat atamasını yapamıyorum ETS 2 Forza 5 asseto gibi oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Direksiyon setim Rampage Drive RS+

Son düzenleyen: Moderatör:
FS22 de direksiyon ve V, teste sorun yaşamıyorum fakat iş pedala gelince olmuyor oyun görüyor. Fakat atamasını yapamıyorum ETS 2 Forza 5 asseto gibi oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Direksiyon setim Rampage Drive RS+
Merhaba aynı direksiyon setini 1 ay önce bende aldım ve 1 aydır heryolu denedim ve çözümünü bu gün buldum. Opentrack adlı bir uygulama var ve ordan ınput yazan yerden joystick output yerdende vjoystik yazanları seçip ayarladığınızda fs22 nin içinden ayarlardan direksiyonun olduğu yerde aygıt değiştiir diyerek vjoystick yazan yerden ayarlarınızı yapıp tuş atamalarından gaz fren ve debriyajı atadıktan sonra oynayabilirsiniz.
Not:eek:yuna girerken opentrack açık olucak ve starta basıp ayarlarınızı aktifleştirdikten sonra oyunda görünür ve çalışır

Merhaba aynı direksiyon setini 1 ay önce bende aldım ve 1 aydır heryolu denedim ve çözümünü bu gün buldum. Opentrack adlı bir uygulama var ve ordan ınput yazan yerden joystick output yerdende vjoystik yazanları seçip ayarladığınızda fs22 nin içinden ayarlardan direksiyonun olduğu yerde aygıt değiştiir diyerek vjoystick yazan yerden ayarlarınızı yapıp tuş atamalarından gaz fren ve debriyajı atadıktan sonra oynayabilirsiniz.
Not:eek:yuna girerken opentrack açık olucak ve starta basıp ayarlarınızı aktifleştirdikten sonra oyunda görünür ve çalışır
mail olarak bana atar mısın profili

Merhaba aynı direksiyon setini 1 ay önce bende aldım ve 1 aydır heryolu denedim ve çözümünü bugün buldum. Opentrack adlı bir uygulama var ve oradan ınput yazan yerden joystick output yerdende vjoystik yazanları seçip ayarladığınızda FS22'nin içinden ayarlardan direksiyonun olduğu yerde aygıt değiştiir diyerek vjoystick yazan yerden ayarlarınızı yapıp tuş atamalarından gaz fren ve debriyajı atadıktan sonra oynayabilirsiniz.
Not:eek:yuna girerken opentrack açık olacak ve starta basıp ayarlarınızı aktifleştirdikten sonra oyunda görünür ve çalışır.

Merhaba rica etsem bana da atabilir misin profili.
E postam [email protected]

Technopat Haberler

Geri
Yukarı