feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #1 FS22'de b,x,y,z gibi tuşlar çalışmıyor. Bilgisayardan oynuyorum. Oyunun eski sürümlerinde de denedim aynı şekilde tuşlara basmıyor. Nasıl çözebilirim? (Not: Oyunu sildim yükledim sorun düzeldi) Son düzenleme: 11 Kasım 2022
FS22'de b,x,y,z gibi tuşlar çalışmıyor. Bilgisayardan oynuyorum. Oyunun eski sürümlerinde de denedim aynı şekilde tuşlara basmıyor. Nasıl çözebilirim? (Not: Oyunu sildim yükledim sorun düzeldi)
Doruk221 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 feridun1 dedi: FS22'de b,x,y,z gibi tuşlar çalışmıyor. Bilgisayardan oynuyorum. Oyunun eski sürümlerinde de denedim aynı şekilde tuşlara basmıyor. Nasıl çözebilirim? (Not: Oyunu sildim yükledim sorun düzeldi) Genişletmek için tıkla... ben silip tekrar yükledim düzelmedi tuş atamalarını değiştirmeme rağmen düzelmiyor hiçbir aleti çalıştıramıyorum Artı 0 Eksi
feridun1 dedi: FS22'de b,x,y,z gibi tuşlar çalışmıyor. Bilgisayardan oynuyorum. Oyunun eski sürümlerinde de denedim aynı şekilde tuşlara basmıyor. Nasıl çözebilirim? (Not: Oyunu sildim yükledim sorun düzeldi) Genişletmek için tıkla... ben silip tekrar yükledim düzelmedi tuş atamalarını değiştirmeme rağmen düzelmiyor hiçbir aleti çalıştıramıyorum
KS KS feridun1 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Doruk221 dedi: ben silip tekrar yükledim düzelmedi tuş atamalarını değiştirmeme rağmen düzelmiyor hiçbir aleti çalıştıramıyorum Genişletmek için tıkla... Manuel attach modu varsa ondandır hocam. Kuyruk milini ve kabloları takmamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Doruk221 dedi: ben silip tekrar yükledim düzelmedi tuş atamalarını değiştirmeme rağmen düzelmiyor hiçbir aleti çalıştıramıyorum Genişletmek için tıkla... Manuel attach modu varsa ondandır hocam. Kuyruk milini ve kabloları takmamış olabilirsiniz.