Sınıf hocamızla CS 1.6 maçı düzenledik. Sunucu işi bana kaldı. Ama sunucuyu nasıl açacağım bulamadım. Fshost diye bir site buldum ücretsiz, buradan oluştursam bir sorun oluşur mu? Oyun yoneticisi üzerinden sunucu kiralamayı da düşündüm ama kart bilgilerimi girmeye korktum. Var mı güvenilir bildiğiniz bir yer?
Fshost güvenilir bir sitedir ama yabancı menşei olduğu için ping değerlerin yüksek olacaktır. Onun yerine prooyun ya da webailesinden 1000 FPS'lik maç serverları kiralaman. Aylık 15-20 TL ve maç botu özellikleri de var.
Oyunyöneticisi güvenilir bir site ama serverlarının performansları rezalet. Maç için değil de fun modlar için kullanılabilir.
Bu arada prooyun maç serveri ücretini aylık 50 TL yapmış. Webailesininde maç serverları kapanmış ama fun serverları duruyor aylık 25 TL olmuş. Maç botu ikisinde de var.
Fshost güvenilir bir sitedir ama yabancı menşei olduğu için ping değerlerin yüksek olacaktır. Onun yerine prooyun ya da webailesinden 1000 FPS'lik maç serverları kiralaman. Aylık 15-20 TL ve maç botu özellikleri de var.
Oyunyöneticisi güvenilir bir site ama serverlarının performansları rezalet. Maç için değil de fun modlar için kullanılabilir.
Bu arada prooyun maç serveri ücretini aylık 50 TL yapmış. Webailesininde maç serverları kapanmış ama fun serverları duruyor aylık 25 TL olmuş. Maç botu ikisinde de var.
Aşırı pahalı bu arada. Ve fshostda insan olmadığında kapanır. Ücretsizdir. Kesinlikle 1 gün falan geçdiğinde senden para istemez. Zaten kart bilgisi isdediği yer yok.
Aşırı pahalı bu arada. Ve fshostda insan olmadığında kapanır. Ücretsizdir. Kesinlikle 1 gün falan geçtiğinde senden para istemez. Zaten kart bilgisi isdediği yer yok.