FSP 350-60APN nasıldır?

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. Sisteminin içini açtım, güç kaynağımın hangi model olduğunu öğrenmek için ve ilk kez duyduğum bir güç kaynağı olan FSP 350-60APN ile karşılaştım. Ve nasıl olduğunu bilmiyorum. Nasıl bir güç kaynağıdır? Türkiye'de satışının olmadığını görüyorum ayrıca.

Ayrıca i7-3770 ve RX 6400 bu güç kaynağı ile kullanılabilir mi?

12V kanalından maksimum 192W verebiliyor ayrıca.

@Andar Han, @Sir Benjamin.

Son düzenleme:
FSP markası köklü ve iyi bir markadır ancak bu modelin iyi olduğunu düşünmüyorum.
Sizin sisteminizin güç tüketimi düşük. Sınırlarda da olsa var olan PSU size yetecektir.
Şu anda i3-2120 ve GT 220 ikilisini kullanıyorum ve yakında dediğim ikiliye geçeceğim ve güç kaynağımla alakalı bir herhangi sorun yaşamıyorum şu anda. Araştırma yaptığımda maalesef pek detaylı bir yazı bulamadım bu güç kaynağı ile alakalı ve nasıl olduğunu bilmediğim için konu açayım dedim.

Şu anda i3-2120 ve GT 220 ikilisini kullanıyorum ve yakında dediğim ikiliye geçeceğim ve güç kaynağımla alakalı bir herhangi sorun yaşamıyorum şu anda. Araştırma yaptığımda maalesef pek detaylı bir yazı bulamadım bu güç kaynağı ile alakalı ve nasıl olduğunu bilmediğim için konu açayım dedim.

Yeteceğini düşünüyorum ancak bütçeniz varsa en az VX Plus 400 Watt almanızı öneririm.

Grup duzenlemeli yuksek ihtimal, eski bir PSU olmali ayrica. Zaten eski bir sistemde kullanildigi icin normal.

Garantisi de bitmistir zaten, istersen icini ac buraya at daha detayli bir yorum yaparim. Yeni bir PSU alacaksan ondan sonra da yapabilirsin bu islemi.

FSP350-60APN, FSP'nin OEM modellerinden biri sanırım. Yapısı hakkında maalesef bilgim olan bir model değil ama GT220 ile sisteminiz çalışıyorsa, RX6400 ile de çalışması gayet olası. Iki kartın güç harcamalari birbirine çok yakın.

@550519, @Sir Benjamin bu arada şunları buldum. Bu APN400; PCB olarak gayet küçük, bulk kapasitor CapXon sanırım.

intfsp2.jpg

Şu da konudaki modelin devresinin çizim üzerinden incelemesi, videonun altyazısı da idare ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Giriş seviyesi ve sınırları zorlanabilecek bir ünite değil gibi.

Son düzenleme:
Eh, eski olmasini da hesaba katinca ekstra bekleyemezdik. Bulk cap ChengX de olabilir oyle gordum, hos pek fark yok CapXon ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı