Satılık FSP 350W Power Supply

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 232
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Zamanında eski bir sistemi toplamak için almıştım ancak hiç kullanmadım o günden beri kutusunda duruyor. Garanti belgesi, kutu ve faturasıyla verilecektir. Sıfırı PttAVM de 1050 TL'ye satılıyor. Ben 600 TL istiyorum. Gardrops üzerinden kargoyla gönderebilirim.
Fiyatı uygun koymaya çalıştım ancak adil olmadığını düşünen var ise aynı fiyata sitede Power Boost marka TNT var. Onu alıp kullanabilir.

ED0C09BC-1877-4595-901D-0CA9EF03445E.jpeg

Üretimi devam etmeyen eski ürünlerin sıfır fiyatına bakarak fiyat biçmek mantıksız.

Alakasız yorumlar yapmayın. Fiyatı fiyat etiketine göre belirlemedim. Power Boost markasını da boşuna örnek vermedim. FSP ürünleri 5 yıllık garantisi oluyor ve ben bu PSU'yu 2 sene önce almışım. 3 yıl garantili, kullanılmamış ürün için istediğim fiyat aşağı da araştırsaydın görebileceğin markalara nazaran adil bir fiyat. İkinci el piyasasında beğenmediğiniz her ürüne alet olmayı huy edinmişsiniz. 350W PSU yu ne yapacağım diyebilirsin. Benim de zaten bu ürünü satmak istediğim babadan zengin yepyeni sistemler toplayan kişiler değil.

Ekran Alıntısı.PNG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı