FSP 450W performance series 80+ Bronze güç kaynağı

• Konuyu başlatan Zya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 763

Zya

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.
Arkadaşlar bu ürün hakkında alacak olanlara bilgi vermek istiyorum. Ben bu ürünü aldım model numarası FSP450-51aac olarak geçiyor ama 80Plus ve 80Plus Bronze modeli olarak aynı model numarasıyla FSP'nin sitesinde iki ürün bulunuyor. Bana gelen 80Plus modeliydi ve Vento 500W marka baskısıyla geldi.
Açıkçası ilk başka yanlış ürün olarak Sinerji bilgisayara bildirdim fakat doğru olduğunu söylediler. Ama gelen ürün 80Plus olan modeldi ve sitelerinde 80Plus Bronze olarak satıyorlar. Gelen ürün sanki Vento kasadan çıkarılmış kutulanmış gibiydi. Çok dikkatli olun ve aynı fiyata Bronze sertifikalı modellere yönelin lütfen.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-04-18 at 11.06.55.jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-18 at 11.06.55.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 56
  • WhatsApp Image 2022-04-18 at 11.07.14.jpeg
    WhatsApp Image 2022-04-18 at 11.07.14.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik özelliklerini bilemiyorum, belki temelde tamamen aynı güç kaynaklarıdır. Fakat eğer senin içine sinmediyse geri iade et. Zaten kaynağı hiç poşetinden çıkarmamışsın sanırım.

Sinerji'nin sitesinde görselleri olan PSU açıkça bu değil. Model numaraları dediğin gibi aynı fakat görünüşleri ve etiketleri farklı. Dediğim gibi eğer içine sinmediyse 14 gün iade hakkın var. Ürünü hiç açmadan geri yollayabilirsin.

Teknik özelliklerini bilemiyorum, belki temelde tamamen aynı güç kaynaklarıdır. Fakat eğer senin içine sinmediyse geri iade et. Zaten kaynağı hiç poşetinden çıkarmamışsın sanırım.

Sinerji'nin sitesinde görselleri olan PSU açıkça bu değil. Model numaraları dediğin gibi aynı fakat görünüşleri ve etiketleri farklı. Dediğim gibi eğer içine sinmediyse 14 gün iade hakkın var. Ürünü hiç açmadan geri yollayabilirsin.
Yakın özellikler tabi ki ama alırken 80plus bronze olarak aldığım için benim için yanlış ürün
İade edin edebiliyorsanız.
Dönüş sağlandı iade edeceğim alırlarsa

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı