EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar selam, Power patladı, kıvılcım çıktı. Hatta şalter falan attı. Anakarta sıçramış mıdır? FSP 500W 80+ güç kaynağı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Arkadaşlar selam, Power patladı, kıvılcım çıktı. Hatta şalter falan attı. Anakarta sıçramış mıdır? FSP 500W 80+ güç kaynağı.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 FSP nasıl patlamış anlamıyorum. Temmenim zarar vermiş olmaması.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.315 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 EVOPRTION dedi: Anakarta sıçramış mıdır? Genişletmek için tıkla... Sağlam bir PSU takıp denemen lazım, bir de dua etmen lazım. Ama muhtemelen sadece psu etkilenmiştir.
EVOPRTION dedi: Anakarta sıçramış mıdır? Genişletmek için tıkla... Sağlam bir PSU takıp denemen lazım, bir de dua etmen lazım. Ama muhtemelen sadece psu etkilenmiştir.
EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #4 Hocam bi salaklık yaptım tornavidayla demire dokunurken içine dokundum bi anda kıvılcım çıktı. Sizce anakarta sekmiş olma olasılığı nedir?
Hocam bi salaklık yaptım tornavidayla demire dokunurken içine dokundum bi anda kıvılcım çıktı. Sizce anakarta sekmiş olma olasılığı nedir?
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 30 Ocak 2024 #5 Psu daki patlayan parcalar kapasitor veya varistordur. Sigorta attiysa varistor yanmistir. O yuzden buyuk olasilikla anakarta zarar vermemistir.
Psu daki patlayan parcalar kapasitor veya varistordur. Sigorta attiysa varistor yanmistir. O yuzden buyuk olasilikla anakarta zarar vermemistir.
EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #6 FSP 500W 80+ güç kaynağı hocam marka bu iyi bir marka deniyor ama. avis1 dedi: Psu daki patlayan parcalar kapasitor veya varistordur. Sigorta attiysa varistor yanmistir. O yuzden buyuk olasilikla anakarta zarar vermemistir. Genişletmek için tıkla...
FSP 500W 80+ güç kaynağı hocam marka bu iyi bir marka deniyor ama. avis1 dedi: Psu daki patlayan parcalar kapasitor veya varistordur. Sigorta attiysa varistor yanmistir. O yuzden buyuk olasilikla anakarta zarar vermemistir. Genişletmek için tıkla...
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.315 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #7 EVOPRTION dedi: Hocam bi salaklık yaptım tornavidayla demire dokunurken içine dokundum bi anda kıvılcım çıktı. Sizce anakarta sekmiş olma olasılığı nedir? Genişletmek için tıkla... Tornavidayı DC kısmına sokmadıysan anakartın etkilenmesi çok düşük ihtimal.
EVOPRTION dedi: Hocam bi salaklık yaptım tornavidayla demire dokunurken içine dokundum bi anda kıvılcım çıktı. Sizce anakarta sekmiş olma olasılığı nedir? Genişletmek için tıkla... Tornavidayı DC kısmına sokmadıysan anakartın etkilenmesi çok düşük ihtimal.
EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #8 Dc derken kabloyu takdığımzı yerden bahsediyorsanız hayır normal hava boşluğundan. totra_proska dedi: Tornavidayı DC kısmına sokmadıysan anakartın etkilenmesi çok düşük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Peki hocam o psu nun onarılma şansı var mıdır ? Son düzenleme: 30 Ocak 2024
Dc derken kabloyu takdığımzı yerden bahsediyorsanız hayır normal hava boşluğundan. totra_proska dedi: Tornavidayı DC kısmına sokmadıysan anakartın etkilenmesi çok düşük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Peki hocam o psu nun onarılma şansı var mıdır ?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.315 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #9 EVOPRTION dedi: Peki hocam o psu nun onarılma şansı var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Burada topu @Oreki'ye atıyorum.
EVOPRTION dedi: Peki hocam o psu nun onarılma şansı var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Burada topu @Oreki'ye atıyorum.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 31 Ocak 2024 #10 Efetrkr dedi: FSP nasıl patlamış anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... FSP güç kaynaklarını da meleklerin değil, insan üretimi ürünler olduklarını umarım kavradığınız zaman bu soruyu sormayı bırakacaksınız. EVOPRTION dedi: Peki hocam o psu nun onarılma şansı var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını tepeden çekip atabiliyorsanız bir bakalım.
Efetrkr dedi: FSP nasıl patlamış anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... FSP güç kaynaklarını da meleklerin değil, insan üretimi ürünler olduklarını umarım kavradığınız zaman bu soruyu sormayı bırakacaksınız. EVOPRTION dedi: Peki hocam o psu nun onarılma şansı var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını tepeden çekip atabiliyorsanız bir bakalım.