300TL civarında bir PSU bakıyorum da herkes PSU için Aerocool, Corsair, FSP, Cooler Master vb. önermiş iyi olarak, FSP markasına baktım biraz, internette şöyle bir PSU buldum: Fsp Fsp500-60ahbc 500w 80+ Pfc Aktif Power Supply - n11.com. FSP'nin kendi sitesine girip baktım fakat, FSP500 60AHBC diye bir PSU göremedim ve 80+ diye satılıyor bu doğru mu? Ayrıca 300TL'ye güzel bir PSU öneriniz varsa 80+ ve 500W olan onu da önerebilirsiniz veya 550-600TL civarı mümkünse fazla fanı olan, 500W 80+ PSU dahil olan kasa da önerebilirseniz sevinirim.
sertifikası yok, %85 verimliliği var, 2 kanaldan +12V güç çıkışı veriyor. Sistemde aşırı güç tüketen bir bileşen varsa bu psu tercih etmeyin. Biraz sesli çalışıyor sistem boştayken bile.
Sertifikası yok, %85 verimliliği var, 2 kanaldan +12V güç çıkışı veriyor. Sistemde aşırı güç tüketen bir bileşen varsa bu PSU tercih etmeyin. Biraz sesli çalışıyor sistem boştayken bile.