Ekran kartı için minimum önerilen değer 700W. Ayrıca ekran kartı 240W TDP'ye sahip yanlış hatırlamıyorsam, yani PSU değiştirmeni öneririm. İşlemcin ne bu arada?Merhaba, yakın zamanda ekran kartımı değiştireceğim. Güncel RX 570 var 7700XT almayı planlıyorum. Bendeki PSU FSP 550W 80+ bronz modeli. Bu PSU yeterli olur mu bu ekran kartına?
R5 3500xİşlemciniz nedir?
Ekran kartı için minimum önerilen değer 700W. Ayrıca ekran kartı 240W TDP'ye sahip yanlış hatırlamıyorsam, yani PSU değiştirmeni öneririm. İşlemcin ne bu arada?
Ddr5 geçeceksen bir süre darboğaz olsa da bişe olmaz. Ancak bu PSU ekran kartına yetmez, yük altında kapanır sistem muhtemelen.R5 3500x
Haklısınız ama benı 1 2 ay idare etse PSU değiştireceğim yenı yıla girmeden ekran kartı alsam iyi olacak.
Bunun yerine 4070 alsam nasıl olur
Amacım su yenı yıla girmeden ekran kartını alıp devamında da ddr5 geçmek
PSU bu sistem için yeterli. Darboğaz olacağını biliyorsunuz diye düşünüyorum.R5 3500x
Maksimum senaryoda bile yetiyor.Ddr5 geçeceksen bir süre darboğaz olsa da bişe olmaz. Ancak bu PSU ekran kartına yetmez, yük altında kapanır sistem muhtemelen.
Ekran kartı için minimum önerilen değer 700W. Ayrıca ekran kartı 240W TDP'ye sahip yanlış hatırlamıyorsam, yani PSU değiştirmeni öneririm. İşlemcin ne bu arada?
PSU bu sistem için yeterli. Darboğaz olacağını biliyorsunuz diye düşünüyorum.
Maksimum senaryoda bile yetiyor.
ASUS Radeon RX 7700 XT TUF Review
ASUS went all-out with the cooling design for the RX 7700 XT TUF. The cooler not only looks and feels great thanks to its all-metal construction, it also has excellent cooling performance, because it's actually identical to the one on the RX 7800 XT TUF. Also included is a dual BIOS feature with...www.techpowerup.com
5600 de zorlanabilir bu ekran kartına. 5700X veya 5700X3D daha iyi olur bunun için. Ayrıca PSU değiştir, yetmez ekran kartına.Sistemin diğer elemanları maksımum 200W kullansa.
Bu ekran kartı maksımum 340W falan kullanıyor yeterli olacağını düşünüyorum.
Darboğaz konusunda da R5 3500X çok bariz darboğaz yapacak.
DDR5 geçmesem bile işlemcimi R5 5600 ile değiştirsem yeterli olur mu?
Bence AM4'ü bırakırken bir PSU değişimi de yapın. Ben mevcut PSU günü kurtarır demeye çalışıyorum. Zorlamanın anlamı yok. AM4'ten devam edecekseniz 5700X3D'i hedefleyin.Sistemin diğer elemanları maksımum 200W kullansa.
Bu ekran kartı maksımum 340W falan kullanıyor yeterli olacağını düşünüyorum.
Darboğaz konusunda da R5 3500X çok bariz darboğaz yapacak.
DDR5 geçmesem bile işlemcimi R5 5600 ile değiştirsem yeterli olur mu?