FSP 600W-60AHBC alınır mı?

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
  • Ekran Kartı: AERO GTX 1050
  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1300X
  • Anakart: MSI A320M PRO-E

Alınacak olan RAM: 8GB DDR4 2400MHz RAM
Bilgisayar parçalarım bunlar aşağıdaki PSU sizce yeterli olur mu? İlerde yükseltme yapmayı düşünmüyorum.
  • FSP 600W-60AHBC

Sizce bu alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat performans açısından iyi bir PSU.

Bunu alabilirsin 80+’lı hali indirimde Hepsiburadada.

Bana sorarsan çok fazla. Bu sisteme 400W yeterli fazlasıyla. Daha kurulmadıysa sistem daha iyi bir sistem kurabiliriz. Pek kuvvetli bir sistem olmamış parasına göre.

Bütçeniz ne kadar? Hatırladığım kadarıyla o PSU 300 TL'lerde geziyor çok iyi bir PSU değil.

SilverStone 600W 80+ Bronze var çünkü o fiyatlarda:

FSP markası silverstone’a göre kendini daha önceden kanıtlamış bir markadır.
Tavsiye edilen PSU kötü demek değil bu tabi ki silverstone da uygun fiyata gayet iyi W değerleri sağlıyor.
Sadece FSP’yi kötü sanmayın diye belirtmek istedim.

@My0neSS FSP'nin iyi marka olduğunu bende biliyorum ama önerdiğim PSU 552W verir iken FSP AHBC 600W, 540W veriyor. Ayrıca hatırladığım kadarıyla 80+ Bronze sertifikası yok.

Fiyat performans açısından iyi bir PSU.
320TL iyimidir?
aynı ürün değilmi benim attığım ve senin attığın ürün?
internetten alışveriş yapmıyorum
FSP 600W-60AHBC (320TL)
COOLER MASTER ELITE V3 600W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar (328 TL)
CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar (317 TL)
FSP HEXA 500 SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar (314 TL)
hangisini önerirsiniz?

@Anlck FSP Hexa ve Cooler Master Elite serisini direk eleyelim. VS'de hatırladığım kadarıyla kronik sorun var o yüzden FSP 600W AHBC en iyisi gibi duruyor aralarından.

Gayet iyi bir PSU. Sertifikası yok. Ancak o kadar da önemli değil. Marka sağlam. Ayrıca sitesinde %85 üzeri bir verimliliği olduğu belirtilmiş. Arkadaşa 500W olanı almıştım. Yükte bile çok sessiz.

320TL normalmi peki ürün için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…