SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
FSP 650W Hydro GSM Lite PRO 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Alinmaz deyip de sorunlu bir PSU mu öneriyorsunuz? P750GM'nin yük testlerine baktınız mı? Aşırı yük korumasının problemli olduğunu ya da DC tarafında, ne idüğü belirsiz Çin malı kapasitörler kullandığını biliyor musunuz?
Alinmaz deyip de sorunlu bir PSU mu öneriyorsunuz? P750GM'nin yük testlerine baktınız mı? Aşırı yük korumasının problemli olduğunu ya da DC tarafında, ne idüğü belirsiz Çin malı kapasitörler kullandığını biliyor musunuz?
Kapasitörleri hakkında bilgim yoktu Aorus markasının diğer ürünlerde kaliteli olmasına güvenerek attım ve güzel indirimdeydi full modüler 60+ Gold PSU'lara göre. Bilgilendirme için teşekkürler.
Konuyu yukarı taşımak istedim tekrar konu açmamak için. Aynı sorum benim de mevcut. İncehesapta birazdan indirime girecek. 1000TL'nin altına düşerse almayı düşünüyorum. Yorumlara şimdiden teşekkürler.