C Cadyy Centipat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 FSP 750W 80Plus PSU kullanıyorum. PSU kablosu olarak ne alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.842 Makaleler 5 Çözümler 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Cadyy dedi: FSP 750W 80Plus PSU kullanıyorum. PSU kablosu olarak ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... PSU kablosu derken prize bağlanan kablo mu? Artı 0 Eksi
Cadyy dedi: FSP 750W 80Plus PSU kullanıyorum. PSU kablosu olarak ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... PSU kablosu derken prize bağlanan kablo mu?
KS KS C Cadyy Centipat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 Damon Salvatore dedi: PSU kablosu derken prize bağlanan kablo mu? Genişletmek için tıkla... Evet o kablodan Artı 0 Eksi
Damon Salvatore dedi: PSU kablosu derken prize bağlanan kablo mu? Genişletmek için tıkla... Evet o kablodan
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.842 Makaleler 5 Çözümler 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Hocam o kabloalr standart zaten, çok bir önemi olmuyor bozuk kablo vs değilse. 10 yıllık monitörümün güç kablosuyla 650W kasamı kulanmıştım uzun süre. https://www.akakce.com/guc-kablosu.html Şuradan bakabilirsin. DARK DK-CB-PSC300 3,0m POWER KABLO - PttAVM DARK DK-CB-PSC300 3,0m POWER KABLO ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025 www.pttavm.com Bu alınabilir geldi. Artı 0 Eksi
Hocam o kabloalr standart zaten, çok bir önemi olmuyor bozuk kablo vs değilse. 10 yıllık monitörümün güç kablosuyla 650W kasamı kulanmıştım uzun süre. https://www.akakce.com/guc-kablosu.html Şuradan bakabilirsin. DARK DK-CB-PSC300 3,0m POWER KABLO - PttAVM DARK DK-CB-PSC300 3,0m POWER KABLO ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala! - 2025 www.pttavm.com Bu alınabilir geldi.