FSP aurum CM750W +80 Gold alınır mı?

Öneririm, iyidir.

Ama dediğim gibi, şu PSU 3070 için yeterli ve en üst sınıfta yer alıyor:

İleride geliştirme yapacaksanız 800W Gold alın tabii.

Öneririm, iyidir.

Ama dediğim gibi, şu PSU 3070 için yeterli ve en üst sınıfta yer alıyor:

İleride geliştirme yapacaksanız 800W Gold alın tabii.
İleriyi düşünerek biraz hareket etmek istiyorum açıkçası. Önerdiğiniz Adata da iyi ama Ryzen 5600X'i O.C yaparak kullanacağım yani orada ki durumu hesap edemiyorum açıkcası, RTX 3070'i de temel frekans da kullanmayı düşünmüyorum.

650W gözünüzü korkutuyorsa buna da bakabilirsiniz;

Teşekkürler önerizin için. Arkadaşın az önce attığı listeye bakıp hangi sınıfa ait olduklarını bakıp bütçemi aşmayacak olanı tercih etmek daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

İleriyi düşünerek biraz hareket etmek istiyorum açıkçası. Önerdiğiniz Adata'da iyi ama Ryzen 5600X'i O.C yaparak kullanacağım yani orada ki durumu hesap edemiyorum açıkcası, RTX 3070'i de temel frekans da kullanmayı düşünmüyorum.

High Power olan tier B, XPG olan tier A.
İkisi de üzmez, hayırlı olsun.

O PSU'yu önermek doğru değil bana kalırsa, iç yapısının sama Forza Gold ile aynı olduğu kesin değil.

High Power olan tier B, XPG olan tier A.
İkisi de üzmez, hayırlı olsun.

O PSU'yu önermek doğru değil bana kalırsa, iç yapısının sama Forza Gold ile aynı olduğu kesin değil.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bilgileriniz doğrultusunda ikisinin arasında bir seçim yapacağım artık :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı