Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #1 Kasa haklında bilgilendirici bir kaynak bulamadım. Ancak fiyat olarak avantajlı olduğunu düşündüm. Alınabilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
Kasa haklında bilgilendirici bir kaynak bulamadım. Ancak fiyat olarak avantajlı olduğunu düşündüm. Alınabilirliği hakkında ne düşünüyorsunuz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Ekran kartın 320mm'den uzun değilse veya gelecekte bu uzunluktan daha uzun bir GPU almam diyorsan alabilirsin. Fiyatı iyiymiş.
Ekran kartın 320mm'den uzun değilse veya gelecekte bu uzunluktan daha uzun bir GPU almam diyorsan alabilirsin. Fiyatı iyiymiş.
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #3 BerkayZ87 dedi: Ekran kartın 320Mm'den uzun değilse veya gelecekte bu uzunluktan daha uzun bir GPU almam diyorsan alabilirsin. Fiyatı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Ömürlük olsun diye bakmıyorum. Şu anki kasam Aerocool Rift ve önü mesh değil bileşenler kendini soğutmak için yüksek devirde çalışıyor. Birkaç sene sistemimi rahat ettirsin istiyorum.
BerkayZ87 dedi: Ekran kartın 320Mm'den uzun değilse veya gelecekte bu uzunluktan daha uzun bir GPU almam diyorsan alabilirsin. Fiyatı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Ömürlük olsun diye bakmıyorum. Şu anki kasam Aerocool Rift ve önü mesh değil bileşenler kendini soğutmak için yüksek devirde çalışıyor. Birkaç sene sistemimi rahat ettirsin istiyorum.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #4 Kasa Tierlist bu rehbere bakabilirsiniz hocam.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 unplugged dedi: Kasa Tierlist bu rehbere bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... CMT 211A bu listede yer almıyor.
unplugged dedi: Kasa Tierlist bu rehbere bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... CMT 211A bu listede yer almıyor.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 10 Eylül 2023 #6 BerkayZ87 dedi: CMT 211A bu listede yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Ha doğru siz hazırlamışsınız hahahah. Genel olarak fsp kasalarını F tiere koyduğunuz için ondan çıkarım yapılabilir belki.
BerkayZ87 dedi: CMT 211A bu listede yer almıyor. Genişletmek için tıkla... Ha doğru siz hazırlamışsınız hahahah. Genel olarak fsp kasalarını F tiere koyduğunuz için ondan çıkarım yapılabilir belki.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 unplugged dedi: Ha doğru siz hazırlamışsınız hahahah. Genel olarak FSP kasalarını F Tier'a koyduğunuz için ondan çıkarım yapılabilir belki. Genişletmek için tıkla... FSP oldukları için değil, kötü oldukları için o kasalar F Tier'da bulunuyor. Yoksa C Tier'da CMT 230 modeli yer alıyor ve o da FSP.
unplugged dedi: Ha doğru siz hazırlamışsınız hahahah. Genel olarak FSP kasalarını F Tier'a koyduğunuz için ondan çıkarım yapılabilir belki. Genişletmek için tıkla... FSP oldukları için değil, kötü oldukları için o kasalar F Tier'da bulunuyor. Yoksa C Tier'da CMT 230 modeli yer alıyor ve o da FSP.