Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar hangi kasayı alayım, bilemedim. Sizce hangisini almalıyım? CMT110A CMT120A Nedenleriyle açıklar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2018
Arkadaşlar hangi kasayı alayım, bilemedim. Sizce hangisini almalıyım? CMT110A CMT120A Nedenleriyle açıklar mısınız?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 27 Ağustos 2018 #2 Ben olsam ön panelinden dolayı daha iyi hava alacağı için CMT110A'yı seçerdim.
Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #3 Ben de öyle düşündüm ama CMT120A da da ön taraf için fan yerleri var ve sitesinde de ön taraftan hava alıyor diyor. Bu arada fan kontrolcüsü var mı kasalarda?
Ben de öyle düşündüm ama CMT120A da da ön taraf için fan yerleri var ve sitesinde de ön taraftan hava alıyor diyor. Bu arada fan kontrolcüsü var mı kasalarda?
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 27 Ağustos 2018 #4 Yiğit üstün dedi: Bu arada fan kontrolcüsü var mı kasalarda? Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #5 Peki fanları kontrol edemez miyim bilgisayar ile?
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 27 Ağustos 2018 #6 Yiğit üstün dedi: Peki fanları kontrol edemez miyim bilgisayar ile? Genişletmek için tıkla... O fanın kaç pin olduğuna bağlı. 4 pin(PWM) ise anakart üzerinden kontrol edilebilir.
Yiğit üstün dedi: Peki fanları kontrol edemez miyim bilgisayar ile? Genişletmek için tıkla... O fanın kaç pin olduğuna bağlı. 4 pin(PWM) ise anakart üzerinden kontrol edilebilir.
Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2018 #7 Lian La-Fey dedi: O fanın kaç pin olduğuna bağlı. 4 pin(PWM) ise anakart üzerinden kontrol edilebilir. Genişletmek için tıkla... Mesela ön fanların kablosunu anakarta taksam düzenleyebilirim değil mi?
Lian La-Fey dedi: O fanın kaç pin olduğuna bağlı. 4 pin(PWM) ise anakart üzerinden kontrol edilebilir. Genişletmek için tıkla... Mesela ön fanların kablosunu anakarta taksam düzenleyebilirim değil mi?
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 28 Ağustos 2018 #8 Yiğit üstün dedi: Mesela ön fanların kablosunu anakarta taksam düzenleyebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi ön fanlar? İki kasada da sadece egzoz fanı var.
Yiğit üstün dedi: Mesela ön fanların kablosunu anakarta taksam düzenleyebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi ön fanlar? İki kasada da sadece egzoz fanı var.
Y Yiğit üstün Kilopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2018 #9 Lian La-Fey dedi: Hangi ön fanlar? İki kasada da sadece egzoz fanı var. Genişletmek için tıkla... Takacağım çünkü ikisine de. Hem öne hem de üste. Bunları speedfan veya anakart sürücüsüyle ayarlayabilir miyim diyorum [emoji1]
Lian La-Fey dedi: Hangi ön fanlar? İki kasada da sadece egzoz fanı var. Genişletmek için tıkla... Takacağım çünkü ikisine de. Hem öne hem de üste. Bunları speedfan veya anakart sürücüsüyle ayarlayabilir miyim diyorum [emoji1]
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.103 Makaleler 18 Çözümler 12 28 Ağustos 2018 #10 Alırken 4 pin olmasına dikkat edin o zaman. Anakart sürücüsüyle rahat ayarlayabilirsiniz. Alınca bir konu daha açın yardım ederiz.
Alırken 4 pin olmasına dikkat edin o zaman. Anakart sürücüsüyle rahat ayarlayabilirsiniz. Alınca bir konu daha açın yardım ederiz.