FSP CMT141 nasıldır?

Bütçe
400-500

muhammetisa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim kasayı kullanan var mıdır acaba? Önerir misiniz bu kasayı veya fiyatı buna benzer alternatifler sunabilir misiniz? Tüm paramı ekran kartına harcadım maalesef :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım PSU dahil istiyorsunuz.
Hocam geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Bu kasa sizce güvenilir mi kullandınız mı ? Yani her yerde insanlar PSU'da sadece belirli markalar alın vs. diyor. PSU dahil kasaları da aynı markalardan başkasından almayın falan da diyorlar aynı arkadaşlar. Her neyse siz bu kasayı kullandınız mı hocam işimi görür mü ? İçine takacaklarım kısmen benim için pahalı şeyler.
PSU dahil değilse Zalman N5 MF veya MSI MAG Forge 100M-100R-101M önerebilirim.
PSU dahil değil diye düşünüyorum. Zalman S serisinden birini alacağım gibi duruyor, biri fikrimi değiştirmezse
Hocam geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Bu kasa sizce güvenilir mi kullandınız mı ? Yani her yerde insanlar PSU'da sadece belirli markalar alın vs. diyor. PSU dahil kasaları da aynı markalardan başkasından almayın falan da diyorlar aynı arkadaşlar. Her neyse siz bu kasayı kullandınız mı hocam işimi görür mü ? İçine takacaklarım kısmen benim için pahalı şeyler.

PSU dahil değil diye düşünüyorum. Zalman S serisinden birini alacağım gibi duruyor, biri fikrimi değiştirmezse
ek olarak dediklerinizden gene Zalmanı beğendim.

Bunları öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı