FSP CMT580b kasa nasıldır?

Bütçe
6000 TL

CemU1907

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 5-6 bin ve ATX anakarta uygun olmalı. Aşağıdaki kasa+PSU aklıma yattı ancak satıcı PSU için Hydro k Pro ATX3.0(PCI-e5.0) 750W bilgisini vermiş. SPL tier listte yanılmıyorsam C olarak görünüyor yazlıkta kullanacağım ve sık sık elektrikler kesiliyor, bu yüzden problem yaşar mıyım?
B550 anakart ve AMD 5700X ile kullanmayı düşünüyorum.
Fsp Cmt580b 750 W Gen5 E-atx 4x120 Mm Gaming Oyuncu Kasa Black Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:

Şöyle daha güvenilir ve güzel bir PSU yanında 2000 TL civarı Zoko kasaları gibi 4 fanlı mash bir kasa alsanız çok daha mantıklı olur gibime geldi. Hem kasa daha kompakt olur. Paylaştığınız kasa sanki biraz daha workstation kasası gibi.
ACK serisinin esprisi yok. C seviyesi bir PSU.
Psu gayet mantıklı. Zoko Dream kasa fena değilmiş ama fiyatı biraz uçuk geldi
Bir de şu kasa+psu için görüş alabilir miyim?
Zam yediği için alınmaz. Önceden çok mantıklıydı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

High Power Performance GD'nin biraz kısılmış hali.

Teşekkürler öneriler için. Gamdias'ı bugün araştırırken farketmiştim ve siparişi geçtim sizden de önerisi gelince. Zoko Dream Kasa için kendi sitesinden daha sipariş almıyorlarmış aktif olmamış. Kasa en sona kalacak zaten de benim masada max 22-23 cm boşluk varmış o kasa oraya nasıl sığacak bilemedim. Şu seçeneği de ekleyerek ihtimalleri ikiye düşürdüm.

Teşekkürler öneriler için. Gamdias'ı bugün araştırırken farketmiştim ve siparişi geçtim sizden de önerisi gelince. Zoko Dream Kasa için kendi sitesinden daha sipariş almıyorlarmış aktif olmamış. Kasa en sona kalacak zaten de benim masada max 22-23 cm boşluk varmış o kasa oraya nasıl sığacak bilemedim. Şu seçeneği de ekleyerek ihtimalleri ikiye düşürdüm.
Zoko kasayı IBAN ile alabilirsiniz şu anda. Ayrıca İnstagram sayfalarında kampanyalar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı