Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.767 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #11 roxy1881 dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende indirimden haberdar ettiğiniz için.
roxy1881 dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende indirimden haberdar ettiğiniz için.
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 476 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #12 Teşekkürler. Aldım ve 5 dakika içinde stok bitti. 4 adet fanı almaya kalksak 1.000₺ tutar.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 1 Eylül 2025 #13 Fiyatı tekrar düştü şu anda 1973 TL.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.767 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #14 Merhaba ürün elime ulaştı maalesef ayağı çatlak geldi. Değişim talebinde bulundum gelişme olursa aktaracağım.
Merhaba ürün elime ulaştı maalesef ayağı çatlak geldi. Değişim talebinde bulundum gelişme olursa aktaracağım.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.966 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #15 Bay Onur dedi: Merhaba ürün elime ulaştı maalesef ayağı çatlak geldi. Değişim talebinde bulundum gelişme olursa aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Ellerinde stok vardır umarım.
Bay Onur dedi: Merhaba ürün elime ulaştı maalesef ayağı çatlak geldi. Değişim talebinde bulundum gelişme olursa aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Ellerinde stok vardır umarım.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.767 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #16 roxy1881 dedi: Ellerinde stok vardır umarım. Genişletmek için tıkla... Benim korktuğum şey ürün açılmış iade/değişim kabul edemeyiz demeleri. Gerçi video çekmiştim açarken zaten kutu hasarlıydı.
roxy1881 dedi: Ellerinde stok vardır umarım. Genişletmek için tıkla... Benim korktuğum şey ürün açılmış iade/değişim kabul edemeyiz demeleri. Gerçi video çekmiştim açarken zaten kutu hasarlıydı.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.966 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer İstanbul 3 Eylül 2025 #17 Bay Onur dedi: Benim korktuğum şey ürün açılmış iade kabul edemeyiz demeleri. Gerçi video çekmiştim açarken zaten kutu hasarlıydı. Genişletmek için tıkla... Kutu hasarlı ise teslim almamanız bir nevi doğru olurdu. Açarken video çektiyseniz hocam problem yok.
Bay Onur dedi: Benim korktuğum şey ürün açılmış iade kabul edemeyiz demeleri. Gerçi video çekmiştim açarken zaten kutu hasarlıydı. Genişletmek için tıkla... Kutu hasarlı ise teslim almamanız bir nevi doğru olurdu. Açarken video çektiyseniz hocam problem yok.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.767 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #18 roxy1881 dedi: Kutu hasarlı ise teslim almamanız bir nevi doğru olurdu. Açarken video çektiyseniz hocam problem yok. Genişletmek için tıkla... Çektiğim videoda kutunun hasarlı olduğu çok belli. Beklemek istemediğim için kutu hasarlıdır üründe birey yoktur diye düşündüm. Olan oldu cevap beklemek dışında yapabileceğim bir şey yok.
roxy1881 dedi: Kutu hasarlı ise teslim almamanız bir nevi doğru olurdu. Açarken video çektiyseniz hocam problem yok. Genişletmek için tıkla... Çektiğim videoda kutunun hasarlı olduğu çok belli. Beklemek istemediğim için kutu hasarlıdır üründe birey yoktur diye düşündüm. Olan oldu cevap beklemek dışında yapabileceğim bir şey yok.