FSP CMT591m 750W alınır mı?

Hocam inanın bilgim yok ben 1 ay önce bu işe giriştim onun dışında hep laptop kullandım kim ne zaman ne çıkarıyor bir bilgim yok ama sizce verebileceğim iki tavsiye var 11.11, Kara Cuma, Kasım indirimi vs çıkan hazır sistemlerinde en F/P olanlar PC hocaları sistemleriydi. Parça kalitesi olarak Vatan, donanımarşvi, Sinerji hepsinden iyiydi. Paranız varsa ve bir sistem beğendiyseniz alın geçin mutlaka ben hata ettim zamlı fiyattan aldım belli bir stok sayısı var ondan sonra zammı geçiriyorlar. İki kasa arasındaki farkı hiç bilmiyorum.

Canınız sağ olsun, teşekkür ederim değerli yanıtın için.
Bir süre daha bekleyeceğim sanırım, yılbaşı gününü değil ama o güne kadar güzel sistem gelirse almaya çalışacağım. Hayırlısı bakalım

PSU kısmından FSP seçtik.

Sanırım PSU FSP marka değil GameGaraj'ın kendi koyduğu PSU ama 4070 Ti Super emanet edilir mi bilemiyorum. Yanlış araştırmadıysam AIGO marka PSU mu kullanıyorlar?
Hocam sanırım arkadaşınıza almışsınız acaba hala hiçbi sorun çıkmadan çalışmaya devam ediyormu

Kullanıyor hala hocam, sadece bir ara fanından ses gelirdu PSU'nun onu yağladı sanırım arkadaş düzelmişti, başka bir sorun olmadı.

O PSU'daki fan sorunlu olması lazım hocam. Yani kronik binevi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı