FSP FSP700-60AHBC 700W PSU alınır mı?

Miri_98

Kilopat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherborad: Gigabyte B550M Aorus Pro
CPU: Amd Ryzen 5 3600
Graphics card: AMD XFX RX5500XT 8gb
Ram: Gskill 2x8gb(16gb) 3600mhz cl16
SSD: Samsung Evo 970 500gb nvme
Power supply: Thermaltake 700w smart rgb
CPU coller: CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2
Meslek
Teknisyen
Sizce başlıktaki bu PSU,
Bu sisteme yeter mi? Alınır mı bu PSU? PSU konusunda çok kararsızım. Hangisini buluyorum sürekli negatif düşünce çıkıyor.

CPU: AMD Ryzen 5 3600 6/12.
Motherborad: Gigabyte B550M Aorus Pro.
RAM: G.Skill 2x8(16 GB) 3600MHz 16CL.
SSD: Samsung M.2 Evo 500GB.
Ekran kartı: XFX RX 5500 XT (8 GB) thic Pro2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben yeteceğini düşünüyorum. Google'ye "psu hesaplama" yazar iseniz çok kolay bir şekilde emin olabilirsiniz. Aynı Psu'nun 500 watt olanını kullanıyorum. Gayet memnunum. Zaten FSP psu konusunda çok kaliteli bir markadır. Ancak bu sisteme bence daha farklı güç kaynakları da öneren çok olur. Şuan gören olmamış yarın sağ alttan "öne çıkar" diyin ve daha çok fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. AEROCOOL KCAS PLUS 700W 80+ BR 12cm FANLI POWER SUPPLY AKTIF PFC AE-KCASP700 | En Ucuzu Akakçe Bunuda beğendim şu an ikisi arasında kalmış durumdayım

700W ve o FSP ürününe gerek yok. Aşağıya yakın fiyatlarda ürünler sunacağım. Bir bakınız:

Bu bütçede bu PSU'yu alabilirsiniz:

Ayrıca bu da yeterli gelecektir ve çift CPU 8 pin bulundurması bakımından da avantajlı:

Herkese yardımları için teşekkür ederim. Umraım bilip güvenliğine 100 de 100 emin olduğunuz isimleri attınız. Aerocool yukarıda belirtidiyim modeli sizce kötü mü kötüyse sebebi nedir? Yorumlarda olan PSU seçimlerinin bazıları haakkında neqatif düşünceleri olanlar varsa söylesin
Seçimim CollerMaster den yana oldu herkese yardımları için teşekküeler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…