FSP güç kaynağı kutusuz geldi

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
N11 h*bbyt*rk*y (isimi bilerek vermedim) isimli satıcıdan FSP Hyper 80+ 650W güç kaynağı aldım. Bugün elime ulaştı fakat sadece İtopya'nın kutusu ve MNG Kargo'nun ambalajı vardı, patpat bile yoktu. Bu durum normal mi?

Hocam bakındım biraz da genelde FSP ürünleri kutusuz geliyormuş
Aynı satıcıdan alan başka bir kullanıcının yüklediği fotoğrafa göre kutusuz gelmesi normal değil.
1744641935374.png

Öyle bir şey yok, sana ikinci el ürün gelmiş olma ihtimali var.

Kullanıcının birisi
Alıcılardan birisi ürünün normal bir kutuya koyarak gönderildiği yorumunu yazmış. Sizin gönderdiğiniz bu ürün sıfır mı? Sıfır ise diğer sitelerde satılan ürünler gibi orijinal kutusunda gönderip yapılması gerekir diye düşünüyorum. Ürünler orijinal kutusunda değilse neden kutusu yok. FSP Markası adı altında aynı tip malzemelerle yerli üretim yapan bir yer mi? Yurt dışı gelen ürünle bu ürünler mi farklı?

YORUMUNU YAZMIŞ
Satıcı
Ürünler orijinal sıfır ürün 24 ay FSP Türkiye garantisi altında kutusuz bulk üründür.

CEVABINI VERMİŞ
Benim ürün 2. El gibi durmuyor temizdi gayet tormavida izi vs de yoktu

Kullanıcının birisi
Alıcılardan birisi ürünün normal bir kutuya koyarak gönderildiği yorumunu yazmış. Sizin gönderdiğiniz bu ürün sıfır mı? Sıfır ise diğer sitelerde satılan ürünler gibi orijinal kutusunda gönderip yapılması gerekir diye düşünüyorum. Ürünler orijinal kutusunda değilse neden kutusu yok. FSP Markası adı altında aynı tip malzemelerle yerli üretim yapan bir yer mi? Yurt dışı gelen ürünle bu ürünler mi farklı?

YORUMUNU YAZMIŞ
Satıcı
Ürünler orijinal sıfır ürün 24 ay FSP Türkiye garantisi altında kutusuz bulk üründür.

CEVABINI VERMİŞ
Benim ürün 2. El gibi durmuyor temizdi gayet tormavida izi vs de yoktu
Sıfır olduğuna eminseniz ve çalışıyor ise sıkıntı yok o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı