FSP HV Pro FSP550 PSU alınır mı?

Arkadaşlar bu güç kaynağının çok sesli çalıştığını söyleyenler var kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
rica etsem.

Arkadaşlar bu güç kaynağının çok sesli çalıştığını söyleyenler var kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
rica etsem.
merhaba sana tavsiyem ince hesaptaki yada hepsiburadadaki yorumları okuman daha bilgili olucak tır

Yorum göremedim hocam her iki sitede Zalman ZM600-LXII 600W ile bu ürün arasında gidip geliyorum Zalman'da 80+ yok onunda sesli olduğu söyleniyor kafam çok karıştı.
hocam size tavsiyem şuan psu bakmayın cuma günü incehesap gamin cuma gecesi var
FSP HV Pro FSP550
300 tl olmuştu alamadım belki tekrar gelir gaming cuma gecesine sizde bekleyin

hocam size tavsiyem şuan psu bakmayın cuma günü incehesap gamin cuma gecesi var
FSP HV Pro FSP550
300 tl olmuştu alamadım belki tekrar gelir gaming cuma gecesine sizde bekleyin
Hocam aynı ürün değil mi zaten fiyatı dışında bu ürün nasıl sesli mi çalışıyor cidden aynı ürünün 600W olanı hepsiburada şöyle bir yorum gelmiş dedikleri kadar ses çıkarıyor mu merak ediyorum.

Ne güç kaynağına bakarsam bakayım birileri illa bir sorun buluyor bu fiyat bandında aklım duracak ne alacağımı şaşırdım.

Hocam gaming gecesinde ben de bu PSU'yu sipariş verdim ve geçtiğimiz gün kasama taktım. Yıllar sonra ilk defa masaüstü sistem kullandığım için gürültülü mü çalışıyor pek fazla ayırt edemiyorum fakat şimdiye kadar beni rahatsız etmedi. PSU'nun yanına desibel ölçer yerleştirdim 38-40 dB arası gidip geliyor tabi kasanın fanları da çalışıyor bu esnada. Bu ses seviyesi yüksek midir anlayan arkadaşlar yazarsa daha bilgilendirici olur.

Hocam 40 dB bana iyi gibi geldi yine daha bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim sanırım abartıldığı kadar yok.

PSU yetmezse FPS düşüşü yaşanır.
beni aydınlatın dostum fortnite gibi oyunlarda fps drop yiyom ve psum dandik
benim motor gibi çalışıyor yüksek sese ben alışığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…