FSP Hydro 500W, CMP-350 kasaya sığar mı?

Merhaba.
Evde gündelik işlerde kullandığımız bilgisayarımızın güç kaynağından ıslık sesi gibi bir çınlama sesi gelmeye başladı, ara arada kendini resetleyip kapatıyor. Patlar falan diye korktum ve değiştirmek istiyorum. Aklımdaki güç kaynağı FSP Hydro 500W fakat bu bilgisayar eski 10 yıllık bir bilgisayar, genelde film izlemek ve gündelik işlerde kullanılıyor. Birinci sorum güç kaynağı bu kasaya sığar mı ve kasanın PSU bölümü üst kısımda acaba tam oturur mu? İkinci olarak da 350TL verip FSP veya başka kaliteli marka PSU almak mı mantıklı, yoksa Hadron vs. daha ucuz markalara yönelmek mi mantıklı? İnternette araştırdığımda ucuz PSU'lar çok elektrik harcıyor, bu yüzden üç beş ay sonra kaliteli PSU almadığınıza pişman olursunuz, elektrik faturanıza yansır diye çok yorum gördüm. Bu doğru mu?

Kasa ve eski güç kaynağı: Cooler Master Cmp-350 500w Midt Atx Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sığar gibi duruyor zaten PSU'ların boyutu düşük Watt'larda hep aynı. İkinci sorunuz için ise 50-100 TL daha az verip ses çıkarması, bozulması gibi işlerle uğraşma ihtimaliniz fazla olduğu için biraz fazla ödeyerek uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün almak çok daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…