FSP Hydro 500W, Intel Arc A750 ve i3 12100F'i besler mi?

Yek233

Decapat
Daha fazla  
Yeni kasa dizmeme ramak kaldı. Bu güç kaynağı bana yeterli olacak mı? Bir de diğer kaynakların, (anakart vs) TDP değerini hesaplıyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
600W 80+ alırsanız rahat edersiniz tavsiyem bu yöndedir ancak yazdığınız parçaları rahat şekilde besleyecektir iyi günler dilerim

Yeni kasa dizmeme ramak kaldı. Bu güç kaynağı bana yeterli olacak mı? Bir de diğer kaynakların, (anakart vs) TDP değerini hesaplıyor muyuz?

Ancak almadıysanız Arc önermem

600W 80+ alırsanız rahat edersiniz tavsiyem bu yöndedir ancak yazdığınız parçaları rahat şekilde besleyecektir iyi günler dilerim

Ancak almadıysanız Arc önermem
Ben bu kartı daha almadım, ama bunun dengi kartlara baktığımda mesela Nvidia tarafında RTX 3060'ı gördüm. Ama fiyatı maalesef çok fazla ve bana bu karta yakın performans gösterecek hemde ucuz ve hemde sıfır bir kart olmalı. O yüzden Arc'a yöneldim. 6000 Lira bandında; Nvidia tarafında (Amd tercih etmiyorum.) Xess gibi, 3060 gibi, Dlss destekleyen sıfır ekran kartı öneriniz var mı? Eğer varsa ona yöneleyim..

Ben bu kartı daha almadım, ama bunun dengi kartlara baktığımda mesela NVIDIA tarafında RTX 3060'ı gördüm. Ama fiyatı maalesef çok fazla ve bana bu karta yakın performans gösterecek hem de ucuz ve hem de sıfır bir kart olmalı. O yüzden Arc'a yöneldim. 6000 Lira bandında; NVIDIA tarafında (AMD tercih etmiyorum.) XeSS gibi, 3060 gibi, DLSS destekleyen sıfır ekran kartı öneriniz var mı? Eğer varsa ona yöneleyim.

AMD'ci değilim bende ekran kartını tercih etmem ama bu durumda AMD daha mantıklı üzülerek söylüyorum ki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı