Yeni kasa dizmeme ramak kaldı. Bu güç kaynağı bana yeterli olacak mı? Bir de diğer kaynakların, (anakart vs) TDP değerini hesaplıyor muyuz?
Ben bu kartı daha almadım, ama bunun dengi kartlara baktığımda mesela Nvidia tarafında RTX 3060'ı gördüm. Ama fiyatı maalesef çok fazla ve bana bu karta yakın performans gösterecek hemde ucuz ve hemde sıfır bir kart olmalı. O yüzden Arc'a yöneldim. 6000 Lira bandında; Nvidia tarafında (Amd tercih etmiyorum.) Xess gibi, 3060 gibi, Dlss destekleyen sıfır ekran kartı öneriniz var mı? Eğer varsa ona yöneleyim..600W 80+ alırsanız rahat edersiniz tavsiyem bu yöndedir ancak yazdığınız parçaları rahat şekilde besleyecektir iyi günler dilerim
Ancak almadıysanız Arc önermem
Ben bu kartı daha almadım, ama bunun dengi kartlara baktığımda mesela NVIDIA tarafında RTX 3060'ı gördüm. Ama fiyatı maalesef çok fazla ve bana bu karta yakın performans gösterecek hem de ucuz ve hem de sıfır bir kart olmalı. O yüzden Arc'a yöneldim. 6000 Lira bandında; NVIDIA tarafında (AMD tercih etmiyorum.) XeSS gibi, 3060 gibi, DLSS destekleyen sıfır ekran kartı öneriniz var mı? Eğer varsa ona yöneleyim.
AMD'ye karşı resmen yemin gibi bir uzaklığım var. Neredeyse nefret ediyorum AMD'den. Ne yapacağım kararsızım..AMD'ci değilim bende ekran kartını tercih etmem ama bu durumda AMD daha mantıklı üzülerek söylüyorum ki
Aynı fikirlere sahiptim ama bu bütçeye bu maalesef amd sevmiyordum ama kullanınca fikrim değiştiAMD'ye karşı resmen yemin gibi bir uzaklığım var. Neredeyse nefret ediyorum AMD'den. Ne yapacağım kararsızım..
Bana çok karışık geliyor, daha çok anladığım ve bildiğim yoldan gitmek daha iyi gibi geliyor. Yapacağız artık birşeyler..Aynı fikirlere sahiptim ama bu bütçeye bu maalesef amd sevmiyordum ama kullanınca fikrim değişti
Bana çok karışık geliyor, daha çok anladığım ve bildiğim yoldan gitmek daha iyi gibi geliyor. Yapacağız artık bir şey
Vallaha ikna olmam zor gibi..RX6600 alalım
3060 kullanıyorum tabii ki daha iyi ama mecburuz 750 yazılım yönünden çöp gelişmeden alınmazVallaha ikna olmam zor gibi..![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.