N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 3 Eylül 2020 #1 Güç kaynağından çok fazla fan sesi gelmektedir. FSP Hydro 600W güç kaynağı kullanmaktayım. Ne yapmam gerekir?
Güç kaynağından çok fazla fan sesi gelmektedir. FSP Hydro 600W güç kaynağı kullanmaktayım. Ne yapmam gerekir?
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #2 Nicksizsahis dedi: Güç kaynağından çok fazla fan sesi gelmektedir. FSP Hydro 600W güç kaynağı kullanmaktayım. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ses aşırı fazlamı rahatsız etcek kadar?
Nicksizsahis dedi: Güç kaynağından çok fazla fan sesi gelmektedir. FSP Hydro 600W güç kaynağı kullanmaktayım. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ses aşırı fazlamı rahatsız etcek kadar?
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 3 Eylül 2020 #3 oguzhnsrmn dedi: Nasıl bir ses aşırı fazlamı rahatsız etcek kadar? Genişletmek için tıkla... Evet.
Muhammeddgl Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 101 18 Aralık 2020 #4 Şu psu dan aldım bende aynısı mı bilmiyorum rahatsız edici fan sesi var ne yapacağımı bilmiyorum siz nasıl çözdünüz sorunu
Şu psu dan aldım bende aynısı mı bilmiyorum rahatsız edici fan sesi var ne yapacağımı bilmiyorum siz nasıl çözdünüz sorunu
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 18 Aralık 2020 #5 Muhammeddgl dedi: Şu psudan aldım bende aynısı mı bilmiyorum rahatsız edici fan sesi var ne yapacağımı bilmiyorum siz nasıl çözdünüz sorunu Genişletmek için tıkla... Çözemedim ilerleyen zamanlarda değiştiririm.
Muhammeddgl dedi: Şu psudan aldım bende aynısı mı bilmiyorum rahatsız edici fan sesi var ne yapacağımı bilmiyorum siz nasıl çözdünüz sorunu Genişletmek için tıkla... Çözemedim ilerleyen zamanlarda değiştiririm.