Benim anakartım MSI B450 Tomahawk Max, linkini bırakıcam. PSU'da biliyorsunuz pin girişleri var. Acaba bunlar uyumlu mu bir bakar mısınız? Bazen böyle problemler oluyormuş. PSU linki de aşağıda.
FSP Hydro serisi, yüksek performansa ihtiyaç duyan PC DIY meraklıları ve oyuncular için ekonomik bir çözüm olarak tasarlanmıştır. 80 plus BRONZE sertifkası ile %88' e kadar verimlilik sağlar
Bütçe arttırma şansınız varsa, PSU üzerinde @helvaci 'nin ana kartta gösterdiği 4+4 girişlerinden iki adet olan bir PSU alırsanız. İleride olası bir ana kart upgrade işleminden sonra, tekrar PSU aramak zorunda kalmazsınız.
FSP Hydro G ve Hydro G PRO modellerinde, Corsair'in bazı modellerinde, Sharkoon ve Seasonic modellerinde de var olduğunu biliyorum.
Anakartınızda 4+4 CPU güç girişi ve 20+4 anakart güç girişi var. Güç kaynağınızda da bunlara uyan bağlantılar mevcut. Sorunsuz kullanabilirsiniz. Eki Görüntüle 506771 Eki Görüntüle 506772
FSP Hydro serisi, yüksek performansa ihtiyaç duyan PC DIY meraklıları ve oyuncular için ekonomik bir çözüm olarak tasarlanmıştır. 80 plus BRONZE sertifkası ile %88' e kadar verimlilik sağlar