My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2017 #11 Delected dedi: Kasalarımız seninle aynı. Acaba güç kaynağını oturttuğum yerde bir balans problemi olabilirmi ? Ayrıca sesi tanımlamam gerekirse ; Genişletmek için tıkla... Yok bariz fan sesi, tam oturmamış olsaydı titreme yapardı, CW olsaydı ıslık sesi gibi ses çıkardı. Fan bariz yük altıda gibi çalışıyor. Aerocool KCAS 600w kullanıyorum dediğim gibi öneririm daha fan sesini falan duymadım.
Delected dedi: Kasalarımız seninle aynı. Acaba güç kaynağını oturttuğum yerde bir balans problemi olabilirmi ? Ayrıca sesi tanımlamam gerekirse ; Genişletmek için tıkla... Yok bariz fan sesi, tam oturmamış olsaydı titreme yapardı, CW olsaydı ıslık sesi gibi ses çıkardı. Fan bariz yük altıda gibi çalışıyor. Aerocool KCAS 600w kullanıyorum dediğim gibi öneririm daha fan sesini falan duymadım.
Delected Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 685 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2017 #12 Vektron Elektronik ile iletişime geçtim. En yakın zamanda göndericem. Gelişmeleri buradan duyururum.