FSP Hydro bozulmuş olabilir mi?

Yer
Antalya
Bilgisayarımı uzun süre yük altında çalıştırdığım zaman, güç kaynağımın fanlarından fazla ses çıkıyor. Restart atınca düzeliyor. 2-3 gün mining yapıyorum, kasa çok sesli çalışıyor, miningi kapattığım halde sesli çalışmaya devam ediyor. Sorunun ekran kartım da veya işlemci soğutucusunda olduğunu zannetmiyorum, bu parçalar zaten çok sessiz çalışıyor. Bazen de bilgisayar çok hızlı bir şekilde kapanıp açılıyor.

FSP Hydro 600W
TUF 3060 Ti
Noctua U12s
i5 8600K 5.0GHz
Z370 Tomahawk

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam güç kaynağında bulunan fan kalitesiz fan türü idi.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz güç kaynağını?
Ayrıca ısındığı zaman da fanlar daha hızlı döner, o yüzden de olabilir.
Bilgisayarın kapanma sebebi güç kaynağının ısınması da olabilir.

İfadeler: SCN
3.5 Yıl olmuştur. Evet ısındığı zaman ses şiddetleniyor, özellikle odamdaki ısıtıcıyı çalıştırdığım zaman. Garantisi devam ediyor, yollasam bakımını yaparlar mı acaba?

3.5 Yıl olmuştur. Evet ısındığı zaman ses şiddetleniyor, özellikle odamdaki ısıtıcıyı çalıştırdığım zaman. Garantisi devam ediyor, yollasam bakımını yaparlar mı acaba?

Eğer aktif olarak kullanıyorsanız fanın ömrü bitmiş olabilir, attığım alıntıda fanı yağlamak gerekeceği yazıyor, ısınma da bundan kaynaklı olabilir. Garanti bakım yapar mı bilmiyorum, arayıp sorun. Eğer bakım yapıyorlarsa garantiye göndermek mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…