FSP Hydro HD500 alınır mı?

Beğendiğiniz parçaları listelerseniz daha faydalı yorum yapabilirim.

Render falan yapmadığım için R5 3500X'i kendime uyumlu olarak görüyorum. Çünkü R5 3500X ve R5 3600 arasında oyun içi pek fark yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart zaten artık millileşti, ekran kartı olarak ise fiyat performansı RTX 2060'a göre daha iyi olduğu için RX5600 XT düşünüyorum.

Render falan yapmadığım için R5 3500X'i kendime uyumlu olarak görüyorum. Çünkü R5 3500X ve R5 3600 arasında oyun içi pek fark yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart zaten artık millileşti, ekran kartı olarak ise fiyat performansı RTX 2060'a göre daha iyi olduğu için RX5600 XT düşünüyorum.

Aynen öyle. Hayırlı olsun.

Bir de hocam R5 3500X için iyi soğutucu lazım demişsiniz. AMD'de zaten 95 TDP değerine sahip işlemcilerde (R7 ve R9 dışında) soğutucu Wraith Spire ya da Wraith Spire RGB oluyor.

Yazın anlarsın.
Ayrıca şunu söyleyeyim; soğutucu ne kadar iyi olursa olsun hayır denmez.
Ram uyumlu ve hızlı olduğu sürece fazla diye bir kavram yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı