FSP Hydro HD700 700W+80 Bronze Güç Kaynağı alınır mı?

TakatimKalmadı

Hectopat
Daha fazla  
Sorularım sadece başlıktan ibaret aslında. FSP güvenilir bir marka mı? FSP güç kaynağı kullandıysanız herhangi bir sorun yaşadınız mı? Fazla ses çıkartıyor mu? Bir de başlıkta belirttiğim ürün herhangi bir sorun çıkartır mı? Fiyatına göre iyi bir ürün mü? Cevaplarınız için teşekkürler.

Hangi markayı alırsanız alın tavsiyem sessiz çalıştığına emin olduğunuz bir PSU tercih edin. Gerekirse 100 TL fazla verin iyi bir şey alın. Sonradan pişman olabilirsiniz.

FSP güvenilir bir markadır. Garanti olarak da iyi hizmet veren bir marka diye biliyorum. Ses konusuna gelirsek fps hydro serisinin yüksek sesle çalıştığını duymadım ama yine de alırken kullanıcı yorumlarını inceleyin.

Alınmaz.

Bütçe ve sistemin nedir?
Neden alınmaz? Herkes iyi bir marka diyor da siz neden öyle dediniz anlamadım. Sistem rtx 3060 ve r5 5600xden oluşuyor kısacası.
Bütçeyle ilgili sıkıntı yok ancak ben söylediğim ürünün fiyat aralıklarında dolaşmayı tercih ediyorum çünkü bana sessiz olsa ve bir sıkıntı çıkarmasa gayet yeterli ki arkadaşlar bir sorun çıkmayacağını söyledi.

Hocam indirim varken yararlanabilirsiniz diye düşündüm tamamen incelemedim karşıma çıkınca aklıma konu geldi göndereyim dedim yardımcı olmak açısından. https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-psu/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…