A adaletinterazisi Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Quirah dedi: Bu modelde kronik bir sorunmuş FSP'ye gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var. PSU'nun içindeki fandan geliyor çok net ve tıkırdı halinde. Yeni bir PSU yerine fan satın alıp içindeki fanı değiştirmek çözüm müdür sizce?
Quirah dedi: Bu modelde kronik bir sorunmuş FSP'ye gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var. PSU'nun içindeki fandan geliyor çok net ve tıkırdı halinde. Yeni bir PSU yerine fan satın alıp içindeki fanı değiştirmek çözüm müdür sizce?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Ocak 2021 #2 Garantiye göndermek daha kolay bir çözüm bence. Artı 0 Eksi
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.545 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Ocak 2021 #3 Bir ses kaydı alıp yüklemeniz mümkün mü? Tıkırtı dediğiniz için CW demek istemiyorum direkt. Garantiye göndermek daha mantıklı. Artı 0 Eksi
Bir ses kaydı alıp yüklemeniz mümkün mü? Tıkırtı dediğiniz için CW demek istemiyorum direkt. Garantiye göndermek daha mantıklı.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 Fan bir şeye sürtüyor galiba. Artı 0 Eksi
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #5 Aynı Psu'yu kullanıyorum 500W böyle bir sıkıntım yok sadece sesli çalışıyor. yokedicioguz dedi: Aynı Psu'yu kullanıyorum 500W böyle bir sıkıntım yok sadece sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tıkırtı geliyor la. Son düzenleme: 6 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Aynı Psu'yu kullanıyorum 500W böyle bir sıkıntım yok sadece sesli çalışıyor. yokedicioguz dedi: Aynı Psu'yu kullanıyorum 500W böyle bir sıkıntım yok sadece sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tıkırtı geliyor la.
KS KS A adaletinterazisi Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 RPM dedi: Bir ses kaydı alıp yüklemeniz mümkün mü? Tıkırtı dediğiniz için CW demek istemiyorum direkt. Garantiye göndermek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sesin aynısı bende de var. aynı marka PSU'dan kaydedilmiş. Eğer bulabilirsem piyasada içindeki fandan satın alıp değiştireceğim. Artı 0 Eksi
RPM dedi: Bir ses kaydı alıp yüklemeniz mümkün mü? Tıkırtı dediğiniz için CW demek istemiyorum direkt. Garantiye göndermek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sesin aynısı bende de var. aynı marka PSU'dan kaydedilmiş. Eğer bulabilirsem piyasada içindeki fandan satın alıp değiştireceğim.
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #7 adaletinterazisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sesin aynısı bende de var. aynı marka PSU'dan kaydedilmiş. Eğer bulabilirsem piyasada içindeki fandan satın alıp değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollayın fanlar lehimli oluyor çıkaramazsiniz garantisi boşa gider ben yarın yolluyorum. Artı 0 Eksi
adaletinterazisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu sesin aynısı bende de var. aynı marka PSU'dan kaydedilmiş. Eğer bulabilirsem piyasada içindeki fandan satın alıp değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollayın fanlar lehimli oluyor çıkaramazsiniz garantisi boşa gider ben yarın yolluyorum.