Bir şey olmamıştır değil mi? Ciddi ciddi soruyorum. Virüs falan yok? Telefonda tarama yaptım, sorun yok dedi ancak gene de icim rahat etmedi.Bende de Kaspersky var ama bir uyarı vermedi.
Siteden resim falan indirebiliyoruz sanırsam. Belki ondan dolayı olabilir.
Çok detaylı ve açıklayıcı olmuş.
Keşke kullanılan rezil fandan da bahsetseydin.
Bir şey olmamıştır değil mi? Ciddi ciddi soruyorum. Virüs falan yok? Telefonda tarama yaptım, sorun yok dedi ancak gene de icim rahat etmedi.
Ben yapacağım, daha doğru yapmaya çalışacağım. GP650 biraz rezil bir PSU. 3060 Ti kullanan sistemlerde asla kullanılmamalı. APU sistemlerde, RX 560, 1650S falan kullanan sistemlerde kullanılabilir. İşçiliğini pek beğenmedim bu GP650 Gamegaraj PSU'nun.Hocam bir de şu kapış kapış önerilen GameGaraj PSU ile ilgili bir konu hazırlasanız çok iyi olacak gerçekten. Bunu bir de 3060Ti sistemlere takıp satıyorlar.
Bende iç yapı görselleri var, birkaç görsel paylaşayım;Ben yapacağım, daha doğru yapmaya çalışacağım. GP650 biraz rezil bir PSU. 3060 Ti kullanan sistemlerde asla kullanılmamalı. APU sistemlerde, RX 560, 1650S falan kullanan sistemlerde kullanılabilir. İşçiliğini pek beğenmedim bu GP650 Gamegaraj PSU'nun.
Ellerinize sağlık hocam da, bir resim kaynak falan olsaydı :'(
Gördüm hocam iç yapısını bu PSU'nun, HABAR hocam da paylaşmıştı. Bana işçilik kalitesi kötü geldi ve ek olarak sanırım grup düzenlenmeli :/
Evet, maalesef. Genel olarak bu fiyatlara satılan ürünlerden pek hayır beklememek lazım.Gördüm hocam iç yapısını bu PSU'nun, HABAR hocam da paylaşmıştı. Bana işçilik kalitesi kötü geldi ve ek olarak sanırım grup düzenlenmeli :/
Hocam bir de şu kapış kapış önerilen GameGaraj PSU ile ilgili bir konu hazırlasanız çok iyi olacak gerçekten. Bunu bir de 3060Ti sistemlere takıp satıyorlar.
Ben yapacağım, daha doğru yapmaya çalışacağım. GP650 biraz rezil bir PSU. 3060 Ti kullanan sistemlerde asla kullanılmamalı. APU sistemlerde, RX 560, 1650S falan kullanan sistemlerde kullanılabilir. İşçiliğini pek beğenmedim bu GP650 Gamegaraj PSU'nun.
Ellerinize sağlık hocam da, bir resim kaynak falan olsaydı :'(
Resimleri hızlı resime yükle at?Kaynak bıraktım da arkadaşlar site güvenilir değil tarzı şeyler diyince sildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.