FSP Hydro K alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok detaylı ve açıklayıcı olmuş.

Keşke kullanılan rezil fandan da bahsetseydin.

Fiyatı 389 TL. Fana eleştiri yapmak çok ağır olurdu.
Bir şey olmamıştır değil mi? Ciddi ciddi soruyorum. Virüs falan yok? Telefonda tarama yaptım, sorun yok dedi ancak gene de icim rahat etmedi.

Sanmıyorum hocam.
Beni de korktunuz şimdi :D

Bir tarama yapayım 🤣

Hocam bir de şu kapış kapış önerilen GameGaraj PSU ile ilgili bir konu hazırlasanız çok iyi olacak gerçekten. Bunu bir de 3060Ti sistemlere takıp satıyorlar.

Hocam bir de şu kapış kapış önerilen GameGaraj PSU ile ilgili bir konu hazırlasanız çok iyi olacak gerçekten. Bunu bir de 3060Ti sistemlere takıp satıyorlar.
Ben yapacağım, daha doğru yapmaya çalışacağım. GP650 biraz rezil bir PSU. 3060 Ti kullanan sistemlerde asla kullanılmamalı. APU sistemlerde, RX 560, 1650S falan kullanan sistemlerde kullanılabilir. İşçiliğini pek beğenmedim bu GP650 Gamegaraj PSU'nun.

Ellerinize sağlık hocam da, bir resim kaynak falan olsaydı :'(

Ben yapacağım, daha doğru yapmaya çalışacağım. GP650 biraz rezil bir PSU. 3060 Ti kullanan sistemlerde asla kullanılmamalı. APU sistemlerde, RX 560, 1650S falan kullanan sistemlerde kullanılabilir. İşçiliğini pek beğenmedim bu GP650 Gamegaraj PSU'nun.

Bende iç yapı görselleri var, birkaç görsel paylaşayım;
hydro k iç yapı2.jpg
hydro k iç yapı3.jpg

@baltazar119 kendi bloğunda incelemişti.

Kalitesiz bir güç kaynağı, 1650S üstü sistemlere yine önermem.

Kaynak bıraktım da arkadaşlar site güvenilir değil tarzı şeyler diyince sildim.

Upload hızım 0.5 civarı, 5-6 tane yüksek çözünürlüklü resim bana 51 yıla mâl olurdu muhtemelen :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı