FSP Hydro k Pro 850W RX 6900 XT ekran kartını destekliyor mu?

Hocam 1 tane daha olması lazım. Daha dikkatli bak. Yoksada ekran kartındakileri çikar. En soldan takmaya başla. En sağdaki boşta kalsın. O şekilde görüntü alabilmen lazım.
Hayır yok hocam daha detaylı nasıl bakabilirim ki her yerine baktım zaten. Görüntü alamıyorum ayrıyeten. Onboarddan alıp aida64 ile baktığımda gözükmüyor da kart. Ekran kartı çalışıyor yarım saat önce başka bir bilgisayardaydı. Görüntü alamıyorum neden?

Bir de şöyle bir kablo var. Bu da uyumsuz zaten. Güç kaynağı orjinal mi değil acaba nedir anlamadım ki.

Dosya Ekleri

• 17539861092139155905018106500580.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

O PCI-e 5.0 kablosu. O ekran kartında o girişten yok. Hocam emin misin olmadığına? CPU girişine falan takmış olmayasın?

O PCI-e 5.0 kablosu. O ekran kartında o girişten yok. Hocam emin misin olmadığına? CPU girişine falan takmış olmayasın?

Hocam bana görüntlü yardımcı olsan aslında halledeceğiz de böyle çok karışık oluyor.

Hocam bana görüntlü yardımcı olsan aslında halledeceğiz de böyle çok karışık oluyor.
O pek mümkün değil hocam. Forumda başka bir programa çağırmak yasak. Istersen tüm kabloları çıkar fotoğraf at. En iyisi böyle olur.

FSP Hydro k Pro 850W güç kaynağım var. Çıkışında 2x8 pin çıkışı bir adet kablo üzerinden iki uçluya dönüşüyor. Benim merak ettiğim bu PSU bu kartı (RX 6900 XT) desteklemiyor mu?
Destekler çok güzel psu dur fsp bende 750 wattlık vardı 7700 xt için kullanıyorum güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…