FSP Hydro K500 PSU garantiye yollanır mı?

Galiba PSU yandı, kontrol kalemi ya da bir kablo yok kontrol edemiyorum.
1 haftalık içinde toz bulunmayan FSP Hydro K500 80+
Garantiye yollasam tamir ettirebilir miyim?
Ne kadar sürer?
Koruma moduna almış olabilir mi?
Teşekkürler şimdiden.

Galiba PSU yandı, kontrol kalemi ya da bir kablo yok kontrol edemiyorum.
1 haftalık içinde toz bulunmayan FSP Hydro K500 80+
Garantiye yollasam tamir ettirebilir miyim?
Ne kadar sürer?
Koruma moduna almış olabilir mi?
Teşekkürler şimdiden.

Nasıl bir olay oldu bu duruma geldi cihaz?

Nasıl bir olay oldu bu duruma geldi cihaz?

Hocam 2-3 saat Team Fortress 2 oynadıktan sonra kapadım kasayı, 15 dakika sonra acil işim çıktı açma tuşuna bastım tepki yok 2 3 kere bastım tam arkadaki tuşu kapatırken açılacak gibi oldu geri kapandı sonra hafif cızırtılar geldi şimdi 0 tepki yok statik elektrik falan her şeyi denedim sadece PSU'yu kontrol kalemi olmadığı için denemedim ürün 1 haftalık hatta 1 hafta olmasına bile 15 dakika var anlamıyorum bu o kadar övüldü övüldü ben de aldım neden böyle yaptı ki

Hocam 2-3 saat Team Fortress 2 oynadıktan sonra kapadım kasayı, 15 dakika sonra acil işim çıktı açma tuşuna bastım tepki yok 2 3 kere bastım tam arkadaki tuşu kapatırken açılacak gibi oldu geri kapandı sonra hafif cızırtılar geldi şimdi 0 tepki yok statik elektrik falan her şeyi denedim sadece PSU'yu kontrol kalemi olmadığı için denemedim ürün 1 haftalık hatta 1 hafta olmasına bile 15 dakika var anlamıyorum bu o kadar övüldü övüldü ben de aldım neden böyle yaptı ki.

Sistem içerisinde bulunan tüm soketleri çıkarın PSU'yu boşta çalıştırmayı deneyin... Sistem 12v olduğundan kontrol kalemi olsa bile ışık yakmaz.

Hocam nasıl boşta derken prize takıp gücü mü anahtarı mı açayım?

PSU'ya ait kasa içerisinde bulunan tüm soketleri çıkarın sonrasında prize takıp güç anahtarını kapatın 24pin anakart besleme soketi üzerinden yeşil ve siyah kabloları kısa devre yapın sonrasında güç anahtarını açın bu şekilde test etmiş olursunuz.

Yeşil kablo yok hepsi siyah.

Örnek rehber bırakıyorum soket yapısı aynı yararlanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı