PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 15 Şubat 2021 #11 Pozitifdeger dedi: PSU çalıştı mı test sonrası? Genişletmek için tıkla... Hocam sabah son bir umut deneyeyim dedim kablolar takılı değildi çalıştı.
Pozitifdeger dedi: PSU çalıştı mı test sonrası? Genişletmek için tıkla... Hocam sabah son bir umut deneyeyim dedim kablolar takılı değildi çalıştı.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #12 PaaBaba dedi: Hocam sabah son bir umut deneyeyim dedim kablolar takılı değildi çalıştı. Genişletmek için tıkla... Kabloları taktıktan sonra deneme yapın eğer yine aynı şekilde çalışmıyor ise sistemde kısa devre vardır PSU kendini korumaya alıyordur.
PaaBaba dedi: Hocam sabah son bir umut deneyeyim dedim kablolar takılı değildi çalıştı. Genişletmek için tıkla... Kabloları taktıktan sonra deneme yapın eğer yine aynı şekilde çalışmıyor ise sistemde kısa devre vardır PSU kendini korumaya alıyordur.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 15 Şubat 2021 #13 Pozitifdeger dedi: Kabloları taktıktan sonra deneme yapın eğer yine aynı şekilde çalışmıyor ise sistemde kısa devre vardır PSU kendini korumaya alıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem saat 9'dan beridir çalışıyor şuana kadar cızırtı falan hiç yok yine de teşekkür ederim.
Pozitifdeger dedi: Kabloları taktıktan sonra deneme yapın eğer yine aynı şekilde çalışmıyor ise sistemde kısa devre vardır PSU kendini korumaya alıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem saat 9'dan beridir çalışıyor şuana kadar cızırtı falan hiç yok yine de teşekkür ederim.