Merhaba arkadaşlar, FSP Hydro PTM Pro 1200W Güç kaynağı aldım RTX 4090 için ancak RTX 4090'da 4 tane 8 pin konnektör gerekiyormuş sanırım aldığım Güç kaynağında 4 tane 8 pin konnektör yok görünüyor. Sizce kutusunu açmadan iade edeyim mi yoksa ben mi yanlış bakıyorum?
Compared to the previous generation, Hydro PTM PRO is an IEC62368 certified PSU that has been greatly improved in its safety design as well as a more compact dimension without compromising its efficiency. It comes with exclusive Off-Wet technology
Resimde güç kaynağı üzerinde 4 adet PCI-e portu görünüyor. Yine "Cables" bölumünde de 8 adet PCI-e soketi olduğu belirtilmiş ki muhtemelen 4 kablo var.
Resimde güç kaynağı üzerinde 4 adet PCI-e portu görünüyor. Yine "Cables" bölumünde de 8 adet PCI-e soketi olduğu belirtilmiş ki muhtemelen 4 kablo var.
Kullanılabilir. Adaptördeki her sokete ayri kablo çekebilirsiniz. Yalnız eğilme, bükülme ve tam oturmama hususlarina dikkat ediniz. Bu tip durumlar RTX 4090 modellerinde soket erimesine sebep olabiliyor.
Kullanılabilir. Adaptördeki her sokete ayri kablo çekebilirsiniz. Yalnız eğilme, bükülme ve tam oturmama hususlarina dikkat ediniz. Bu tip durumlar RTX 4090 modellerinde soket erimesine sebep olabiliyor.
Established in 1995, Colorful is a brand with 20+ year history. Colorful business range covers DIY product lines, including graphics card, motherboard, RAM, SSD, all-in-one PC, server, etc. It is a comprehensive company that holds the largest share in the Chinese graphics card market...
en.colorful.cn
4090 Genişili 7 CM acaba Dikey kısım yerine uyar mı kasama onu tam anlayamadım.
4.000 TL'ye aldım az önce ölçtü 6.5 CM o Dikey kart takma boşluğu 0.5 cm fark var kartın genişliği ile bir şekilde biraz uğraşırsam takabilirim belki, Kasayı neden önermiyorsunuz görsel olarak çok hoşuma gitti benim önü tamamen mesh değil diye hava akışı konusunda mı önermiyorsunuz