Elektronik FSP Hyper 80+ Pro 650W PSU 1725 TL

Bold Pilot

Kilopat
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ürün şu an Amazon'da 2025TL'ye satışta fakat mobil uygulamaya ilk defa girerseniz 180 TL'lik kupon veriyor (bu ilk defa mobil uygulamadan sipariş verecekler için mi bilmiyorum fakat ben hesabımdan daha önce mobil uygulama harici sipariş vermiştim). Yeni hesap açıp da alabilirsiniz. Üstüne Nays'ın 100 TL cashback kampanyası var. Ekstra olarak ben de 20 TL'lik kupon daha vardı nereden geldi bilmiyorum belki sizde de vardır. Böylece PSU 1725 TL'ye gelmiş oluyor bu fiyatta rakipsiz. PSU'm bozulmuştu benim de Kernel Power hatası alıyordum ilaç gibi geldi.

@Marisquex Neye güldünüz hocam ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-19-17-20-13-44.jpg
    Screenshot_2024-12-19-17-20-13-44.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2024-12-19-17-02-24-23.jpg
    Screenshot_2024-12-19-17-02-24-23.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Bu indirim değil. Indirim dediginin fiyatına bakar ucuzmus ihtiyacım da var idi der satin alır gecersin. Bu bildigin 50 takla. Alisverisden çok eziyet gibi. Oradan onu al buradan bunu bindir. Buradan belki bir şey cikabilir. Onun altına bak bunun üstünü yokla. Eziyet :)

Bu indirim değil. Indirim dediginin fiyatına bakar ucuzmus ihtiyacım da var idi der satin alır gecersin. Bu bildigin 50 takla. Alisverisden çok eziyet gibi. Oradan onu al buradan bunu bindir. Buradan belki bir şey cikabilir. Onun altına bak bunun üstünü yokla. Eziyet :)
300 lira fazla vermek istiyorsanız siz bilirsiniz ben indirim demedim zaten. Benim gibi ihtiyacı olanlar için güzel fırsat.

Önceki siparişlerinizden bakiye birikmiştir.
20 Tl belki o yüzdendir ama 180 Tl'lik kuponun bunla alakası yok.

Şunu da al, bunu da ver, şunu da ekle. Tüm şartları sağlayana helal olsun :D Hocam ürün indirime girince fiyatını yazarak paylaşırsınız, ondan sonra şunları yaparak şu fiyata da alınır diye eklersiniz. Böyle indirim paylaşımı mı olur? Bu mantıkla her şey indirimli alınabilir zaten, bu PSU özelinde olmaz indirim.

Bunlardan haberi olmayan insanlar için faydası olur diye paylaşmıştım kusura bakmayın çok zormuş herhalde yapması. Peki bu fiyata alınabilecek daha iyi model bir Psu önerin bakalım :D

İndirim var diye bir kelime de kullanmadım ki en uygun kategori bu olur diye düşündüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazmış zaten neye güldüğümü anlamışsınızdır tekrar yazmama gerek yok sanırım. Ayrıca konuyu açtığınız kategori indirim köşesi ve indirim var demedim diyorsunuz.

Arkadaşlar yazmış zaten neye güldüğümü anlamışsınızdır tekrar yazmama gerek yok sanırım. Ayrıca konuyu açtığınız kategori indirim köşesi ve indirim var demedim diyorsunuz.
Moderatör onaylıyorsa benim sorunum değil demek ki doğru kategori. Başka zaman kategori değişmesini biliyorlar :D

Bu arkadaşların dediği gibi bir ürünün indirimi değil, daha çok kupon fırsatı. Çünkü ben PSU almak istemesem bile herhalde bu indirimden bir türlü yararlanabiliyorum genede.

Bu arkadaşların dediği gibi bir ürünün indirimi değil, daha çok kupon fırsatı. Çünkü ben PSU almak istemesem bile herhalde bu indirimden bir türlü yararlanabiliyorum genede.
İhtiyacı olan yararlansın konu da burada kapansın uzatmanın manası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı