FSP HYPER 80+ PRO PSU çok ses çıkarıyor

Wuthrad

Kilopat
Merhaba,

Nisan ayında aldığım RX6700 XT - Ryzen 5 5600 sistemde bilgisayar yük altına girdiği zaman çok sesli çalışıyor. Ekran kartı kullanımı düştüğü zaman da kasadan gelen ses azalıyor. Biraz bakındım ve sesin PSU fanından geldiğini anladım.

Oyun içinde rahatsız edici şekilde bir ses çıkardığı için bir çözüm arıyorum. PSU'yu direkt değiştirmek dışında çözüm var mıdır? Sessiz fan takılması veya GPU undervolt gibi öneriler gördüm. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

PSU: FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Linkini attığım PSU için fan öneriniz var mıdır?

Çok önerilen bir ürün olduğu için hiç tereddüt etmemiştim ben de ama GPU kullanımı %80'i geçtiği an uçak motoru gibi çalışmaya başlıyor.

Bende aynı psu'yu kullanıyorum gpu tam yüke girince uçak kalkıyor bende psu değiştiricem çok kısa sürede.

Bende aynı psu'yu kullanıyorum gpu tam yüke girince uçak kalkıyor bende psu değiştiricem çok kısa sürede.
E malum PSU'lar da pahalı olduğu için yan yolları düşünüyordum ben de fan değiştirsem çözülür belki sorun falan diye ama çok da umutlu değilim çünkü.

E malum PSU'lar da pahalı olduğu için yan yolları düşünüyordum ben de fan değiştirsem çözülür belki sorun falan diye ama çok da umutlu değilim çünkü.
Benimki coil whine'da yapıyor mecbur değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…