Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #11 Andar Han dedi: @Ryoes mevcut sisteminiz ve PSU'nuz nedir? Genişletmek için tıkla... i5 12600KF RX6600 var yakın zamanda RX 6700 XT geçebilirim. Power Boost marka bir PSU var 650W.
Andar Han dedi: @Ryoes mevcut sisteminiz ve PSU'nuz nedir? Genişletmek için tıkla... i5 12600KF RX6600 var yakın zamanda RX 6700 XT geçebilirim. Power Boost marka bir PSU var 650W.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 23 Ocak 2025 #12 @Ryoes sorunun PSU kaynaklı olduğundan emin misiniz? Ekran kartı sürücülerinin farklı sürümlerini denediniz mi? PSU'nuz hakkında çok da bilgi bulunabilir değil ama o sistem için yeterli duruyor.
@Ryoes sorunun PSU kaynaklı olduğundan emin misiniz? Ekran kartı sürücülerinin farklı sürümlerini denediniz mi? PSU'nuz hakkında çok da bilgi bulunabilir değil ama o sistem için yeterli duruyor.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #13 Andar Han dedi: @Ryoes sorunun PSU kaynaklı olduğundan emin misiniz? Farklı sürücüler ile denediniz mi? PSU'nuz hakkında çok da bilgi bulunabilir değil ama o sistem için yeterli duruyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok ki ortada sadece sağlama alıyorum sistemi o kadar.
Andar Han dedi: @Ryoes sorunun PSU kaynaklı olduğundan emin misiniz? Farklı sürücüler ile denediniz mi? PSU'nuz hakkında çok da bilgi bulunabilir değil ama o sistem için yeterli duruyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok ki ortada sadece sağlama alıyorum sistemi o kadar.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 23 Ocak 2025 #14 Ryoes dedi: Herhangi bir sorun yok ki ortada sadece sağlama alıyorum sistemi o kadar. Genişletmek için tıkla... Ryoes dedi: Bahsettiğim şey 1 saniyelik falan git gel yapıyor kasa kapanmıyor bile ama görüntü gidiyor kasanın tuşundan kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bir sorun sanırım. Konudaki PSU'lar 3 aşağı 5 yukarı denk, pek de söylenebilecek bir şey yok.
Ryoes dedi: Herhangi bir sorun yok ki ortada sadece sağlama alıyorum sistemi o kadar. Genişletmek için tıkla... Ryoes dedi: Bahsettiğim şey 1 saniyelik falan git gel yapıyor kasa kapanmıyor bile ama görüntü gidiyor kasanın tuşundan kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bir sorun sanırım. Konudaki PSU'lar 3 aşağı 5 yukarı denk, pek de söylenebilecek bir şey yok.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #15 Andar Han dedi: Bu bir sorun sanırım. Konudaki PSU'lar 3 aşağı 5 yukarı denk, pek de söylenebilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hayır o benim oturduğum yer ile alakalı sadece bu tarz durumlar yaşandığında bilgisayarı koruyabilecek bir PSU arıyorum.
Andar Han dedi: Bu bir sorun sanırım. Konudaki PSU'lar 3 aşağı 5 yukarı denk, pek de söylenebilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hayır o benim oturduğum yer ile alakalı sadece bu tarz durumlar yaşandığında bilgisayarı koruyabilecek bir PSU arıyorum.