Sistem bu şekilde ilk başta şunu söyleyeyim ilk hafta hiç bir ses yoktu ancak sonraları oyunlarda ufak 10 saniyelik cızırtılarla başladı sonra biraz daha arttı 1 dk falan sürmeye başladı. Ancak şu an yani bugün durum kötüleşti 3 saattir devam eden bir cızırtı söz konusu aldığım yere mail attım sorundan bahsettim ancak benim asıl sormak istediğim konu şu bu PSU bu sistem için yeterli öyle değil mi? Bu konularda pek bilgim olmadığı için soruyorum cevaplarsanız sevinirim.
Eminim kasanın camını çıkartıp özellikle dinledim cızırtı kesinlikle PSU da hatta 1 saat kadar önce uzatma kablosu biraz eskiydi gittim yeni aldım belki ondan kaynaklanıyor diye yenisine taktığımda bilgisayar kapalı olmasına rağmen ufak bir cızırtı sesi çıkardı. Bilgisayarı açtığımda ses arttı ancak şunu söylemeliyim ki öyle ciddi bir ses yok sadece kasa yanımda olduğu için kulağı böyle inceden inceden tırmalayan bir cızırtı var arada artıyor arada azalıyor.
Bu arada aldığım siteye mail attım zaten inventus üzerinden aldığım için sorunumla ilgileneceklerini düşünüyorum. Sadece bilmek istediğim PSU bu sistem için yeterli öyle değil mi?
Bu videodaki ses ile neredeyse aynı kulağımı PSU nun dibine soktuğumda aynı böyle bir ses geliyor.
20 dakika kadar bilgisayarı kapattım şuan açtım ve ses yok.