FSP Hyper Pro H3-550 nasıldır?

cryin

Hectopat
Sistemimde 12 senedir kullandığım CM 750W PSU ömrünü tamamladı. Şu anda yeni bir PSU'ya ihtiyacım var. Bütçem 2000 TL. Sistemimde RX 5600 XT ekran kartı var. Yakın zamanda RX 6700'e geçme düşüncem de var. Aklımda şu model var nasıldır? Varsa daha iyi öneriniz teşekkür ederim.

Vay canına RX6700 artı Hyper Pro 650W var bende de PSU sesli çalışıyor ben o konuda memnun değilim. Ha bu bütçede sesiz çalışan PSU var mı bilmiyorum.

İyidir ama 2024 yılında 550W PSU ölü yatırım bence.

Vay canına RX6700 artı Hyper Pro 650W var bende de PSU sesli çalışıyor ben o konuda memnun değilim. Ha bu bütçede sesiz çalışan PSU var mı bilmiyorum.

Nasıl bir ses veriyor ki senin PSU? Bende de H3 650W var fan sesi duymadim hala sessiz bence.

Nasıl bir ses veriyor ki senin PSU? Bende de H3 650W var fan sesi duymadim hala sessiz bence.
Beklentine göre değişir, ben boşta sıfır veya sıfıra yakın ses istiyorum ama psu fanı kesinlikle hep dönüyor ve sesli bir fan. Bozuk değil bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…