Çözüldü FSP Hyper PSU fanından traktör gibi ses geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sefaisk26

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle PSU modelim FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W yaklaşık 3 gündür allta bıraktığım linkteki sorunu yaşıyorum. Fanımdan çok yüksek şiddetle olmasa bile böyle bir ses duyuyorum. Bu ses fazla rahatsız etmiyor fakat bilgisayar için bir sıkıntı yaratır mı?

Sorunun videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fana bir şey çarpıyor gibi. Çarpan bir şey var mı? Eğer yoksa sleeve bearing olduğundan dolayı ömrü bitmiştir. Garantisi varsa yollayın. Fanı değiştirirler yüksek ihtimalle.

Bir şey çarpıyor gibi. Çarpan bir şey var mı? Eğer yoksa sleeve bearing olduğundan dolayı ömrü bitmiştir. Garantisi varsa yollayın. Fanı değiştirirler yüksek ihtimalle.
Eklemeyi unutmuşum PSU'yu açıp içini temizleyip bir şeye çarpıp çarpmadığını kontrol ettiğimde bir problem olmadığını gördüm. Montajı tamamlayıp bilgisayarı kullanmaya başladığımda yaklaşık 1 gün bu sesi duymadım fakat sonra tekrar başladı. Ayrıca garantisi bitti.

PSU kaç yıllık?

Çözüm
Sleeve baring fanların ömrü uzun olmuyor. Yüksek ihtimalle artık ömrünü bitirmiş. Fanı değiştirebilirsin.
Bilgisayarı 1-2 ay bu şekilde kullanmam bana bir sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca kullandığım güç kaynağına uygun fan önerebilir misin ne almam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.

Bilgisayarı 1-2 ay bu şekilde kullanmam bana bir sıkıntı çıkarır mı? Ayrıca kullandığım güç kaynağına uygun fan önerebilir misin ne almam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.

Şuradaki özelliklere yakın bir fan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…