FSP Kasa ve PSU vs Deep Cool Kasa ve PSU

Abaoov hocam sistem biraz pahalıya geliyor gibi sanki. 17k'ya felan denk geliyor.

Parçaları ve kasaları değiştirip bu sistemlere bakabilirsiniz.

Hocam 6700 xt güzel bir sistem gerçekten ama 1080p de oynayacağım ve Amd ekran kartlarında sıkıntılar devam ediyormuş. Sıkıntı yaşatır diye çekiniyorum

Hocam 6700 xt güzel bir sistem gerçekten ama 1080p de oynayacağım ve Amd ekran kartlarında sıkıntılar devam ediyormuş. Sıkıntı yaşatır diye çekiniyorum
Hocam her gelen güncellemeyi yapmazsanız AMD cidden sıkıntı çektirmez. Ben bile RX6600 kullanıyorum bir problem görmedim memnunum. RX 6600 yerine RTX 3060 alsaydım yine 2 bin para verip yine aynı performansı alabilirdim. Hatta RX 6600 yerine GTX 1660 SUPER alabilirdim ama almadım. Yani rahatlıkla söyleyebilirim ki amd ekran kartında sıkıntılar her güncellemeyi direk şak diye güncellemezseniz problem yaratmaz.

RX 6700 XT, RTX 3060'dan daha fazla performans verecektir.

Yazılımsal ve donanımsal bilgim yok denecek kadar az. Deneye deneye öğrenirim sanırım

Sistem güzel alabilirsiniz hocam.

Buradaki sistemi de inceleyebilirsiniz. Ama kasayı değiştirip öyle bakın.

6700xt 1080P için uygun mu peki? Darboğaz vs olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…