FSP Performance 550W 80+ Bronze Güç Kaynağı Alınır mı?

MELLARK

Hectopat
Yer
Istanbul

Arkadaşlar bu sistemde işlemciyi Ryzen 5 5600'e çekip almayı düşünüyorum. Sizce bu güç kaynağı yeterli midir? Yoksa özelleştirmeden değiştireyim mi? Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Hemen sipariş vereceğim.

Arkadaşlar bu sistemde işlemciyi Ryzen 5 5600'e çekip almayı düşünüyorum. Sizce bu güç kaynağı yeterli midir? Yoksa özelleştirmeden değiştireyim mi? Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Hemen sipariş vereceğim.

Kötü bir marka değil alınabilir bütçen olursa hem ileriye yönelik olsun hem de fazla watt olsun diye Hydro G PRO 80+Gold 750W alınabilir daha sonra.

Almışken 650 750W yapabilirseniz bir daha uğraşmanız gerekmez bende RTX 3060 FSP Hydro k 500 serisi PSU kullanıyorum ama alırsanız yeterli gelir sadece ileriye dönük güzel olur çok fiyat farkı yoksa.

Kötü bir marka değil alınabilir bütçen olursa hem ileriye yönelik olsun hem de fazla watt olsun diye Hydro G PRO 80+Gold 750W alınabilir daha sonra.
Kankalarım FSP Hydro K Pro 850W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU bunu yapsam gereksiz mi olur? Yoksa 1.778,50 ₺ fark verme o güç kaynağı yeter mi diyorsunuz?
İşlemciyi 5600 yapman daha iyi olur ama 5500 ile arasında çok fark var.
Zaten Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi

Kankalarım FSP Hydro k Pro 850W 80+ Bronze 120mm fanlı PSU bunu yapsam gereksiz mi olur? Yoksa 1.778, 50 ₺ fark verme o güç kaynağı yeter mi diyorsunuz?

Zaten Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi.

Hydro k Pro almak yerine Hydro G PRO almak daha iyi g serisi k serisinden daha iyi ama k Pro seriside sorun yaşatmaz G PRO çok daha iyi alabilirsen G PRO 850W bak alamazsan 750W k Pro alman iyi olur bütçen varsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı